Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396209888 Márka: OEM

LEATHER MAG WALLET kompatibilis MagSafe rózsaszín


| EAN/Vonalkód: 5903396209888 | Márka: OEM

LEATHER MAG WALLET kompatibilis MagSafe rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mágneses pénztárca iPhone 12-es szériához és újabb okostelefonokhoz, amelyek támogatják a MagSafe® technológiát. Ökológiai bőrből készült, elegáns megjelenésű, és az extrém erős mágnes megakadályozza a véletlenszerű leválást a készülékről. A pénztárca lehetőséget nyújt a szükséges dokumentumok, például fizetési kártyák, dokumentumok vagy jegyek tárolására.

Erős mágnes és MagSafe® támogatás
A pénztárca az iPhone 12-es szériához és újabb készülékekhez készült. Jellemzője az extrém erős mágnes, amely stabilan rögzíti a pénztárcát a készülékhez, elkerülve a hirtelen leválás kockázatát. A mágneses funkció csak közvetlenül a telefonon vagy a MagSafe®-et támogató tokon működik, például a Leather Mag Cover-en. MagSafe® nélküli készülékek esetén a pénztárcát beépített mágnessel rendelkező tokra lehet rögzíteni.

Ideális kiegészítő utazáshoz és mindennapi használatra
A pénztárca praktikus kiegészítő, függetlenül a helyzettől. Akár 3 kártyát is tárolhat - tárolhat benne fizetési kártyát, személyi igazolványt vagy munkahelyi belépőkártyát. Hasznos lehet nyaralás alatt is - megkönnyíti a hotelszoba kártya, bankjegyek vagy jegyek tárolását, amelyek kéznél lesznek az ellenőrzés során. A pénztárca megfelelő kialakítása biztosítja, hogy ez nem zavarja a telefon mindennapi használatát.

Mag Wallet + Mag Cover = tökéletes szett!
A pénztárca kiváló minőségű ökológiai bőrből készült, varrással befejezett - pontosan mint a Leather Mag Cover. Mivel mindkét termék támogatja a MagSafe®-et, együtt egy rendkívül funkcionális és stílusos szettet alkotnak a mindennapi használatra.

Specifikáció:
Méretek: kb. 65 x 95 mm
Anyag: ökológiai bőr
Támogatás: MagSafe®

Kategória: MagSafe tartozékok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett