Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396310317 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 16 fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396310317 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 16 fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok erős mágneses gyűrűvel, ökológiai bőrből készítve. Azoknak az iPhone felhasználóknak szánva, akik teljes mértékben ki akarják használni a MagSafe vezeték nélküli töltési lehetőségeit. Az iPhone modellek színeiben elérhető. MagSafe – kényelem és biztonság Az iPhone 12 szériától kezdődően a MagSafe technológia lehetővé teszi a gyors töltést a telefon használata közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy autós vagy asztali tartó használatához minden alkalommal el kell távolítani a tokot. A Leather Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi, hogy kényelmesen helyezze és töltse telefonját tartóban vagy powerbankban, kábelek használata nélkül.

Erős mágneses gyűrű A piacon lévő hasonló termékekhez képest a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ennek közvetlen hatása van a biztonságra – az autós tartóban stabil fogást biztosít, így a telefon nem esik ki vezetés közben, és az asztali tartóban vagy selfie botban is kényelmes és komfortos használatot biztosít.

A design is fontos A Leather Mag Cover nagy figyelemmel készült a részletekre. A mágneses gyűrű gondosan el van rejtve az anyag alatt, és az ökológiai bőr elegáns és modern kinézetű. A tok színei az iPhone felhasználók igényeihez lettek választva – a tok az iPhone modellek színeiben kapható, így könnyen illeszthető a kiválasztott modellhez. A tok esztétikus csomagolásban érkezik.

Smartphone védelme a legmagasabb szinten A tok megvédi a telefont a mindennapi használat során bekövetkező károsodásoktól. Hatékonyan védi a karcolások ellen. A kamera sziget körül megemelt élek további védelmet biztosítanak a lencséknek. A tok belseje mikroszálas béléssel van ellátva, hogy még jobb védelmet nyújtson a telefon kényes házának.

A termék más színváltozatokban is elérhető. A termékhasználat intenzitásától függően természetes lehet, hogy az anyagon idővel kirajzolódik a mágneses gyűrű kontúrja. Ez egy természetes jelenség, amely nincs hatással a tok funkciójára, csupán esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett