Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396184833 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 14 Pro sötét lila


| EAN/Vonalkód: 5903396184833 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 14 Pro sötét lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok erős mágneses gyűrűvel, ökológiai bőrből készült. iPhone felhasználóknak szánt, akik maximálisan ki akarják használni a MagSafe vezeték nélküli töltési lehetőségeit. Az iPhone modellek színeiben elérhető.

MagSafe – kényelem és biztonság: Az iPhone 12 szériában és az újabb modellekben található MagSafe technológia lehetővé teszi a gyors töltést a készülék használata közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, így egy autós vagy asztali tartó használatához minden alkalommal le kell venni a tokot a készülékről. A Leather Mag Cover teljesen kompatibilis a MagSafe technológiával – kényelmesen helyezheti és töltheti okostelefonját tartóban vagy power bankban, kábelek használata nélkül.

Erős mágneses gyűrű: A piacon található hasonló termékekkel összehasonlítva, a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlen hatással van a biztonságra – az autós tartóban egy stabil fogás biztosítja, hogy a telefon vezetés közben ne essen ki, az asztali tartóban vagy szelfibotban pedig kényelmes és komfortos használatot biztosít.

A dizájn is fontos: A Leather Mag Cover nagy figyelemmel készült a részletekre. A mágneses gyűrű gondosan rejtve van az anyag alatt, az ökológiai bőr pedig elegáns és modern megjelenést kölcsönöz. A tok színeit úgy választották ki, hogy illeszkedjenek az iPhone modellek színeihez, így meg lehet találni a hozzá illő modellt. A tok esztétikus csomagolásban érkezik.

Okostelefon-védelem a legmagasabb szinten: A tok védi az okostelefont a mindennapi használatból eredő sérülésektől. Hatékonyan védi a karcolásoktól. A kamerakörnyéki megemelt szélek további védelmet nyújtanak a lencséknek. A tok belseje mikroszálas anyaggal van bélelve, így még jobb védelmet nyújt a telefon finom burkolatának.

A termék más színváltozatokban is elérhető.

A termék intenzív használatától függően természetes lehet, hogy az anyagon idővel kirajzolódhat a mágneses gyűrű körvonala. Ez természetes jelenség, amely nem befolyásolja a tok funkcionalitását, csupán esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett