Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396185021 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 14 Pro Max sötét lila


| EAN/Vonalkód: 5903396185021 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 14 Pro Max sötét lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok erős mágneses gyűrűvel, ökológiai bőrből készült. Az iPhone felhasználók számára készült, akik ki akarják használni a MagSafe vezeték nélküli töltés előnyeit. Az iPhone modellek színeiben elérhető.

MagSafe – kényelem és biztonság
Az iPhone 12 sorozatban és újabb modellekben alkalmazott MagSafe technológia lehetővé teszi a gyors töltést használat közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, így autós vagy asztali tartó használatához minden alkalommal el kell távolítani a tokot a telefonról. A Leather Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi, hogy kényelmesen helyezd el és töltsd a telefonodat tartóban vagy power bankban kábelek használata nélkül.

Erős mágneses gyűrű
A piacon található hasonló termékekhez képest a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlen hatással van a biztonságra – a stabil tartás az autós tartóban biztosítja, hogy a telefon ne essen ki vezetés közben, az asztali tartóban vagy selfie botban pedig kényelmes és biztonságos használatot nyújt.

A dizájn is fontos
A Leather Mag Cover nagy gondossággal készült. A mágneses gyűrű gondosan el van rejtve az anyag alatt, az ökológiai bőr pedig elegáns és modern megjelenést biztosít. A tok színeit az iPhone felhasználók igényei szerint választották ki – a tok az iPhone modellek színeivel harmonizáló színekben érhető el, így könnyen illeszthető a kiválasztott modellhez. A tok esztétikus csomagolásban érkezik.

Okostelefon védelem a legmagasabb szinten
A tok védi a telefont a mindennapi használattal járó károsodásoktól. Hatékonyan véd a karcolásoktól. A kamera sziget körüli megemelt peremek további védelmet nyújtanak a lencséknek. A tok belseje mikroszállal van bélelve, a telefon kényes házának még jobb védelméért.

A termék más színváltozatokban is elérhető.
Az intenzív használat során természetes lehet, hogy az anyag idővel megmutatja a mágneses gyűrű körvonalait. Ez egy természetes jelenség, amely nem befolyásolja a tok funkcionalitását, csupán esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett