Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396185236 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 14 Pro Max indigo kék


| EAN/Vonalkód: 5903396185236 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 14 Pro Max indigo kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok erős mágneses gyűrűvel, ökológiai bőrből. Azoknak az iPhone felhasználóknak készült, akik szeretnék teljes mértékben kihasználni a MagSafe vezeték nélküli töltés lehetőségeit. A tok az iPhone modellek színeiben elérhető.

MagSafe – kényelem és biztonság
A MagSafe technológia az iPhone 12 szériában és újabb modellekben lehetővé teszi a gyors töltést a használat során. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy az autós vagy asztali tartók használatához minden alkalommal el kell távolítani a tokot. A Leather Mag Cover teljesen kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi, hogy kényelmesen helyezze és töltse okostelefonját tartóban vagy power bankban, kábelek használata nélkül.

Erős mágneses gyűrű
A piacon kapható hasonló termékekkel összehasonlítva, a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlen hatással van a biztonságra – a stabil tartás az autós tartóban biztosítja, hogy az okostelefon ne essen ki a vezetés közben, és az asztali tartóban vagy szelfiboton kényelmes és komfortos használatot biztosít.

A dizájn is fontos
A Leather Mag Cover részletekre odafigyelve készült. A mágneses gyűrű gondosan a anyag alatt van elrejtve, és az ökológiai bőr elegáns és modern megjelenést biztosít. A tok színeit az iPhone felhasználók számára választották ki – a tok az iPhone modellek színeivel hasonló árnyalatokban kapható, ami lehetővé teszi a kívánt modellhez történő illesztést. Az tok esztétikus csomagolásban érkezik.

Okostelefon védelem a legmagasabb szinten
A tok védelmet nyújt az okostelefonnak a mindennapi használat során felmerülő károsodások ellen. Hatékonyan védi a karcolásoktól. A kamera sziget körüli emelt peremkék tovább védik a lencséket. A tok belseje mikroszálas béléssel van ellátva a készülék finom házának még jobb védelme érdekében.

A termék más színvariánsokban is elérhető.

Használat intenzitásától függően természetes lehet, hogy az anyagon idővel megjelenik a mágneses gyűrű körvonala. Ez természetes jelenség, és nincs hatással a tok funkcionalitására, csak esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett