Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396185434 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 14 Plus készülékhez, indigókék


| EAN/Vonalkód: 5903396185434 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 14 Plus készülékhez, indigókék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok erős mágneses gyűrűvel, ökológiai bőrből készítve. Azoknak az iPhone felhasználóknak ajánlott, akik teljes mértékben ki szeretnék használni a MagSafe vezeték nélküli töltés előnyeit. Az iPhone modellek színeiben elérhető.

MagSafe – kényelem és biztonság

Az iPhone 12 sorozattól kezdve elérhető MagSafe technológia lehetővé teszi a telefon gyors feltöltését használat közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, így az autós vagy asztali tartó használatához a telefontokot minden alkalommal el kell távolítani. A Leather Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi a telefon kényelmes elhelyezését és töltését tartóban vagy powerbankban, kábelek használata nélkül.

Erős mágneses gyűrű

A piacon kapható hasonló termékekhez képest a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlenül hat a biztonságra – az autós tartóban stabil fogást biztosítva garantálja, hogy a telefon nem esik ki vezetés közben, míg az asztali tartóban vagy szelfibotban kényelmes és komfortos használatot nyújt.

A dizájn is fontos

A Leather Mag Cover minden apró részletére ügyelve készült. A mágneses gyűrű gondosan el van rejtve az anyag alatt, és az ökológiai bőr elegáns és modern megjelenést kölcsönöz. A tok színei az iPhone felhasználókat szem előtt tartva lettek kiválasztva – a tok színei hasonlóak az iPhone modellek színeihez, így könnyen illeszthető a kiválasztott modellhez. A tok esztétikus csomagolásban kapható.

A legmagasabb szintű okostelefon védelem

A tok megvédi a telefont a mindennapi használatból eredő sérülésektől. Hatékonyan véd a karcolásoktól. A kamera sziget körüli emelt peremek további védelmet nyújtanak a lencséknek. A tok belseje mikroszálas anyaggal van bélelve a telefon kényes házának jobb védelme érdekében.

A termék más színváltozatokban is elérhető.

A termék használati intenzitásától függően előfordulhat, hogy az anyagon idővel kirajzolódik a mágneses gyűrű körvonala. Ez egy természetes jelenség, amely nincs hatással a tok funkcionalitására, csak esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett