Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396193392 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 14 Plus kék Splash


| EAN/Vonalkód: 5903396193392 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 14 Plus kék Splash


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok erős mágneses gyűrűvel, ökológiai bőrből készült. Azoknak az iPhone felhasználóknak készült, akik teljes mértékben ki akarják használni a MagSafe vezeték nélküli töltési lehetőségeket. Az iPhone modellek színeiben elérhető.

MagSafe – kényelem és biztonság
A MagSafe technológia az iPhone 12 sorozattól kezdve lehetővé teszi a telefon gyors töltését használat közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy autós vagy asztali tartó használatakor minden alkalommal el kell távolítani a tokot a telefonról. A Leather Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi a telefont kényelmesen elhelyezni és tölteni tartóban vagy power bankban, kábelek használata nélkül.

Erős mágneses gyűrű
A piacon kapható hasonló termékekhez képest a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlen hatással van a biztonságra – a stabil fogás az autós tartóban biztosítja, hogy a telefon ne essen ki vezetés közben, az asztali tartóban vagy szelfibotban pedig kényelmes és komfortos használatot biztosít.

Fontos a dizájn is
A Leather Mag Cover nagy odafigyeléssel készült. A mágneses gyűrű gondosan el van rejtve az anyag alatt, az ökológiai bőr pedig elegáns és modern megjelenést biztosít. A tokok színeit az iPhone felhasználók igényeihez igazították – a tok elérhető az iPhone modellek színeivel harmonizáló változatokban, így könnyen illeszthető a kiválasztott modellhez. A tok esztétikus csomagolásban érkezik.

Okostelefon védelem a legmagasabb szinten
A tok védi az okostelefont a mindennapi használat során előforduló sérülésektől. Hatékonyan véd a karcolások ellen. A kamera szigete körüli emelt peremek további védelmet nyújtanak a lencséknek. A tok belseje mikroszálas anyaggal van bélelve, ami még jobb védelmet biztosít az okostelefon kényes házának.

A termék más színváltozatokban is elérhető.
A termék használati intenzitásától függően természetes lehet, hogy az anyagon idővel kirajzolódik a mágneses gyűrű körvonala. Ez egy természetes jelenség, amely a tok funkcionalitását nem befolyásolja, csupán esztétikai szempontból jelentkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett