Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396193491 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 13 Pro Max készülékhez, kék splash


| EAN/Vonalkód: 5903396193491 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 13 Pro Max készülékhez, kék splash


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok erős mágneses gyűrűvel, ökológiai bőrből készült. Azoknak az iPhone felhasználóknak szánták, akik teljes mértékben ki akarják használni a MagSafe vezeték nélküli töltés lehetőségeit. Az iPhone modellek színeiben elérhető.

MagSafe – kényelem és biztonság
A MagSafe technológia az iPhone 12 sorozatban és az újabb modelleknél lehetővé teszi a gyors töltést a telefon használata közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy az autós vagy asztali tartó használatához minden alkalommal el kell távolítani a tokot a telefonról. A Leather Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést és töltést a telefonban tartóban vagy power bankban anélkül, hogy kábelt kellene használni.

Erős mágneses gyűrű
A piacon lévő hasonló termékekhez képest a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlen hatással van a biztonságra – az autós tartóban egy stabil fogás biztosítja, hogy a telefon ne essen ki vezetés közben, az asztali tartóban vagy szelfibotban pedig kényelmes és komfortos használatot tesz lehetővé.

A design is fontos
A Leather Mag Cover nagy odafigyeléssel készült. A mágneses gyűrű gondosan el van rejtve az anyag alatt, és az ökológiai bőr elegáns és modern megjelenést kölcsönöz. A tok színei az iPhone felhasználók igényeihez lettek igazítva – a tok a készülék modellek színeire hasonló színekben kapható, ami lehetővé teszi, hogy a kiválasztott modellhez illeszkedjen. A tok esztétikus csomagolásban érkezik.

A legmagasabb szintű védelem az okostelefon számára
A tok védi az okostelefont a mindennapi használat során bekövetkező károk ellen. Hatékonyan védi a karcolásoktól. A kamerarész körüli megemelt peremek további védelmet nyújtanak az objektívek számára. A tok belseje mikroszálas béléssel van ellátva a telefon finom házának még jobb védelme érdekében.

A termék más színváltozatokban is elérhető.

A termék használatának intenzitásától függően természetes lehet, hogy az anyag idővel megmutatja a mágneses gyűrű körvonalát. Ez természetes jelenség, és nincs hatással a tok funkcionalitására, csak esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett