Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396185076 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 13 Pro Max-hoz homok rózsaszín


| EAN/Vonalkód: 5903396185076 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 13 Pro Max-hoz homok rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok erős mágneses gyűrűvel, amely ökológiai bőrből készült. Azoknak az iPhone felhasználóknak szánták, akik maximálisan szeretnék kihasználni a MagSafe vezeték nélküli töltési lehetőségeit. Az iPhone modellek színeiben elérhető.

MagSafe – kényelem és biztonság
Az iPhone 12 sorozat és újabb modellek MagSafe technológiája lehetővé teszi, hogy a telefont gyorsan fel lehessen tölteni használat közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, így autós vagy íróasztali tartó használatához minden alkalommal el kell távolítani a tokot a telefonról. A Leather Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezze és töltse a telefont egy tartóban vagy power bankban, kábelek nélkül.

Erős mágneses gyűrű
Az hasonló termékekhez képest a piacon, a Leather Mag Cover rendkívül erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlen hatással van a biztonságra – az autós tartóban való stabil fogás biztosítja, hogy a telefon vezetés közben nem esik le, az íróasztali tartóban vagy szelfibotban pedig kényelmes és komfortos használatot biztosít.

A dizájn is fontos
A Leather Mag Cover részletekre való odafigyeléssel készült. A mágneses gyűrű gondosan el van rejtve az anyag alatt, az ökológiai bőr pedig elegáns és modern megjelenést kölcsönöz. A tokok színeit az iPhone felhasználók igényeihez igazították – a tok az iPhone modellek színeiben elérhető, amely lehetővé teszi, hogy az kiválasztott modellhez igazítsák. A tok esztétikus csomagolásban érkezik.

Okostelefon védelem a legmagasabb szinten
A tok védi az okostelefont a mindennapi használattal járó sérülésektől. Hatékonyan véd a karcolások ellen. A kamera sziget körüli magasított peremek további védelmet nyújtanak az objektíveknek. A tok belseje mikroszállal van bélelve, hogy még jobb védelmet nyújtson a telefon érzékeny burkolatának.

A termék más színváltozatokban is elérhető.

A termék használatának intenzitásától függően természetes lehet, hogy az anyag idővel megmutatja a mágneses gyűrű körvonalát. Ez egy természetes jelenség, és nincs hatással a tok használhatóságára, csak esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett