Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396185168 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 12 Pro indigókék


| EAN/Vonalkód: 5903396185168 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 12 Pro indigókék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok erős mágneses gyűrűvel, ökológiai bőrből készült. Azoknak az iPhone-felhasználóknak készült, akik teljes mértékben kihasználják a MagSafe vezeték nélküli töltési lehetőségeit. Az iPhone modellek színeiben elérhető.

MagSafe - kényelem és biztonság: Az iPhone 12 sorozat és az újabb modellek MagSafe technológiája lehetővé teszi, hogy gyorsan töltsük az okostelefont használat közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy az autó- vagy asztali tartó használatához minden alkalommal el kell távolítani a tokot az okostelefonról. A Leather Mag Cover teljesen kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi az okostelefon kényelmes elhelyezését és töltését tartóban vagy power bankban, kábelek használata nélkül.

Erős mágneses gyűrű: Összehasonlítva a piacon található hasonló termékekkel, a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlen hatással van a biztonságra – a stabil fogás az autós tartóban biztosítja, hogy az okostelefon nem esik ki vezetés közben, és az asztali tartóban vagy szelfibotban kényelmes és kényelmes használatot biztosít.

A dizájn is fontos: A Leather Mag Cover nagy gondossággal készült. A mágneses gyűrű gondosan el lett rejtve az anyag alatt, és az ökológiai bőr elegáns és modern megjelenésű. A tokok színeit az iPhone felhasználók igényei szerint választották ki – a tok elérhető az iPhone modellekhez hasonló színekben, ami lehetővé teszi a kiválasztott modellhez való illesztést. A tok esztétikus csomagolásban érkezik.

Okostelefon védelem a legmagasabb szinten: A tok megvédi az okostelefont a mindennapi használattal kapcsolatos sérülésektől. Hatékonyan védi a karcolások ellen. A kamera sziget körüli emelt peremek további védelmet nyújtanak az objektívek számára. A tok belseje mikroszálas anyaggal van bélelve, hogy még jobb védelmet nyújtson az okostelefon érzékeny házának.

A termék más színváltozatokban is elérhető. A termék használatának intenzitásától függően előfordulhat, hogy az anyag idővel megmutatja a mágneses gyűrű körvonalait. Ez természetes jelenség és nincs hatása a tok funkcionalitására, csupán esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett