Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396220319 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok IPHONE 11 Pro színkavalkád


| EAN/Vonalkód: 5903396220319 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok IPHONE 11 Pro színkavalkád


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4080 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok ökobőrből, MagSafe technológiával kompatibilis. Az iPhone 11 felhasználók kihasználhatják a MagSafe technológia néhány funkcióját, például egyszerre tölthetnek és használhatják a mágneses tartót. Az iPhone modelljeinek színeivel harmonizáló színekben kapható.
MagSafe – kényelem és biztonság
A MagSafe technológia az iPhone 12 sorozattól kezdve gyors töltést tesz lehetővé a telefon használata közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, ami miatt autós vagy asztali tartó használatakor minden alkalommal el kell távolítani a tokot a telefonról. A Leather Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi a telefon egyszerű elhelyezését és töltését a tartóban vagy power bankban kábelek használata nélkül.
A tok az iPhone 11 sorozat felhasználói számára is hasznos, akik eredetileg nem támogatják a MagSafe technológiát. A tok segítségével a telefon perifériás tartozékokkal, például tartókkal vagy power bankokkal használható, miközben a vezetéknélküli töltési és a mágneses tartó funkcióit is kihasználhatják.
Erős mágneses gyűrű
Az piacon található hasonló termékekhez képest a Leather Mag Cover különösen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ennek közvetlen hatása van a biztonságra – a stabil tartás az autós tartóban biztosítja, hogy a telefon ne essen ki vezetés közben, az asztali tartóban vagy szelfibotban pedig kényelmes és komfortos használatot nyújt.
A dizájn is fontos
A Leather Mag Cover nagy odafigyeléssel készült. A mágneses gyűrű gondosan el van rejtve az anyag alatt, és az ökobőr elegáns és modern megjelenést kölcsönöz neki. A tok színeit az iPhone felhasználókkal szem előtt tartva válogatták össze – a tok az iPhone modellek színeivel harmonizáló színekben kapható, ami lehetővé teszi a kiválasztott modellhez való illesztést. A tok esztétikus csomagolásban érkezik.
Az okostelefon védelme a legmagasabb szinten
A tok megvédi az okostelefont a mindennapi használatból eredő sérülésekkel szemben. Hatékonyan véd a karcolások ellen. A kameramodul körüli megemelt peremek tovább védik a lencséket. A tok belseje mikroszálas anyaggal bélelt, hogy még jobb védelmet nyújtson az okostelefon érzékeny házának.
A termék más színváltozatokban is elérhető.
A termék intenzív használata esetén természetes lehet, hogy az anyagon idővel megjelenik a mágneses gyűrű körvonala. Ez természetes jelenség, és semmilyen hatással nincs a tok funkcionalitására, csak esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett