Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396185465 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok IPHONE 11 Pro indigókék


| EAN/Vonalkód: 5903396185465 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok IPHONE 11 Pro indigókék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok eco-bőrből, kompatibilis a MagSafe technológiával. Az iPhone 11 felhasználói kihasználhatnak néhány MagSafe technológiai előnyt, mint például a töltés és a mágneses tartó egyidejű használatának lehetősége. Színében hasonló az iPhone modellekhez.

MagSafe – kényelem és biztonság
Az iPhone 12 sorozat és újabb készülékek MagSafe technológiája lehetővé teszi, hogy gyorsan feltöltsük az okostelefont használat közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy autós vagy asztali tartó használata esetén mindig el kell távolítani a tokot a készülékről. A Leather Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi, hogy kényelmesen és kábelek nélkül helyezzük és töltsük az okostelefont egy tartóban vagy power banknál.

A tok az iPhone 11 sorozat felhasználói számára is hasznos, amelyek eredetileg nem támogatják a MagSafe technológiát. A toknak köszönhetően az okostelefon perifériális tartozékokkal, például tartókkal vagy power bankokkal használható, miközben vezeték nélküli töltés és mágneses tartó funkciókat is biztosít.

Erős mágneses gyűrű
A piacon lévő hasonló termékekkel összehasonlítva a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlen hatással van a biztonságra – az autós tartó stabil fogást biztosít, hogy a készülék ne essen ki vezetés közben, és az asztali tartóban vagy szelfibotban kényelmes és komfortos használatot garantál.

A dizájn is fontos
A Leather Mag Cover részletekre való odafigyeléssel készült. A mágneses gyűrű gondosan el van rejtve az anyag alatt, és az ökobőr elegánsan és modernül néz ki. A tok színeit az iPhone felhasználók igényeinek megfelelően választották ki – a tok olyan színekben elérhető, amelyek hasonlóak az iPhone modellek színeihez, így összeilleszthető a választott modellel. A tok esztétikus csomagolásban érkezik.

Okostelefon védelem a legmagasabb szinten
A tok védi az okostelefont a mindennapi használatból eredő sérülésekkel szemben. Hatékonyan védi a karcolásoktól. Az emelt élek a kamera sziget körül további védelmet nyújtanak a lencséknek. A tok belseje mikroszálas béléssel van ellátva a készülék érzékeny házának jobb védelme érdekében.

A termék más színváltozatokban is elérhető.

Az anyag használatának intenzitásától függően természetes lehet, hogy idővel a mágneses gyűrű körvonalai megjelennek az anyagon. Ez egy természetes jelenség, amely nem befolyásolja a tok funkcionalitását, csupán esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett