Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316143272 Márka: LDNIO

LDNIO LS422 2m Lightning kábel


Cikkszám: LS422 lightning | EAN/Vonalkód: 5905316143272 | Márka: LDNIO

LDNIO LS422 2m Lightning kábel


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az LDNIO LS422 kábel páratlan kényelmet biztosít a telefon töltése során. Az LDNIO LS422 kábel lehetővé teszi, hogy azonnal megújítsa készüléke energiáját, köszönhetően a 2.4A áramerősségnek. A kényelmet fokozza az egyedi szögletes kialakítás, amely megkönnyíti az okostelefon használatát töltés közben. A kábel magas tartósságáról és szilárd kidolgozásáról híres. Kompatibilis különböző Apple márkájú eszközökkel.

Gyors töltés: Élvezze a gyors töltést. A kábel maximális 2.4A áramerősséggel történő töltést kínál, így nem kell sokáig várnia, hogy okostelefonja újra teljesen töltődjön. Emellett lehetővé teszi az adatok átvitelét és a készülékek töltését egyszerre.

Gamer-eknek tervezve: A kábel szögletes kialakítása megkönnyíti a telefon kezelését és kivételes kényelmet biztosít használat közben. A speciálisan tervezett csatlakozó 90°-os szögben hajlik, amely megakadályozza a kábel törését vagy sérülését. Ez lehetővé teszi, hogy szabadon játszhasson a telefonján, még töltés közben is.

Tartós konstrukció: A kábelhez az átlagnál tartósabb anyagokat használtak fel, amelyek kiváló rugalmasságot biztosítanak. A tartós fonat megakadályozza a kábel összegabalyodását és kiválóan védi a kisebb sérülésektől. Ezen kívül a kábel számos szigorú biztonsági teszten ment át - így nem kell aggódnia a készülékei biztonsága miatt töltés közben.

Gyártó: LDNIO
Modell: LS422
Hossz: 2 m
Kimeneti áram: 2.4A
Szín: Piros
Csatlakozók: USB-A / Lightning

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett