Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316143241 Márka: LDNIO

LDNIO LS421 1 m Lightning kábel


Cikkszám: LS421 lightning | EAN/Vonalkód: 5905316143241 | Márka: LDNIO

LDNIO LS421 1 m Lightning kábel


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az LDNIO LS421 1 m-es Lightning kábel páratlan kényelmet biztosít, amikor a telefonod töltésére kerül sor. A LDNIO LS421 kábel lehetővé teszi, hogy azonnal újra feltöltsd készüléked a 2,4A amperes áramerősségnek köszönhetően. A szögletes kialakítás lenyűgöző kényelmet garantál, amikor okostelefonodat töltés közben használod. A kábel magas tartóssággal és szilárd kidolgozással rendelkezik. Különféle Apple márkájú eszközökkel kompatibilis.


Gyors töltés
Élvezd a gyors töltés előnyeit! A kábel maximális áramerősséggel, 2,4A-val tölti az eszközöket, így nem kell sokáig várnod, míg a telefonod újra feltöltődik. Emellett lehetővé teszi az adatátvitelt és az eszközeid egyidejű töltését is.


Gamereknek tervezve
A kábel szögletes kialakítása megkönnyíti a telefon kezelését és kivételes kényelmet biztosít a használat során. A különlegesen tervezett csatlakozó 90°-os szögben hajlik, így megelőzve, hogy a kábel eltörjön vagy megsérüljön. Ez lehetővé teszi, hogy szabadon játszhass a telefonodon, még akkor is, amikor az töltődik.


Tartós kialakítás
Átlagon felüli tartós anyagokat használtak a kábel készítéséhez, amelyek különleges ellenállást biztosítanak. A tartós fonat megelőzi a kábel összegubancolódását és tökéletesen védi a kisebb sérülésekkel szemben. Ezenkívül a kábel számos szigorú biztonsági teszten átment, így nem kell aggódnod a készülékeid biztonsága miatt töltés közben.

Gyártó
LDNIO

Modell
LS421

Hossz
1 m

Kimeneti áramerősség
2,4A

Szín
Piros

Csatlakozók
USB-A / Lightning

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett