Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972055683634 Márka: Laxihub

Laxihub LAE14S Wifi Bluetooth TUYA Smart LED izzó (2-csomag),


Cikkszám: LAE14S2 | EAN/Vonalkód: 6972055683634 | Márka: Laxihub

Laxihub LAE14S Wifi Bluetooth TUYA Smart LED izzó (2-csomag),


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Laxihub LAE14S okos LED izzó egyedi hangulatot teremt otthonában. A termék akár 16 millió színt és 8 színjelenetet kínál, így könnyen hozzáigazíthatja a világítást a különböző helyzetekhez. Emellett állíthatja a fényerő szintjét 5 és 100% között, használhatja az időzítő funkciót és létrehozhat ütemezéseket. Az izzó kényelmes működtetéséről egy dedikált alkalmazás gondoskodik, továbbá a LAE14S kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Home rendszerekkel, így hangutasításokkal is vezérelheti.

Egyedi légkör minden alkalomra
Az okos LED izzóval tökéletes hangulatot teremthet egy sikeres film estére, egy felejthetetlen táncos bulira vagy egy romantikus vacsorára. Az izzó lehetővé teszi, hogy 16 millió szín közül válasszon, emellett 8 előre beállított színjelenetet kínál. Az izzó fényerejét is beállíthatja és számos különböző helyzethez igazíthatja.

Kényelmes vezérlés
Szeretné a világítás típusát változtatni anélkül, hogy fel kellene kelnie a kanapéról? Csak töltse le a dedikált TUYA alkalmazást, amely kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel, és csatlakozzon 2.4 GHz-es Wi-Fi hálózathoz. Továbbá a termék működik az Amazon Alexa és a Google Assistant hangsegédekkel is - így kényelmesen vezérelheti az izzót az alkalmazásból vagy egyszerű hangutasításokkal. Az izzó kompatibilis az Arenti és Smart Life alkalmazásokkal is.

Ritmikus megvilágítás kedvenc zenéihez
Szeret időt tölteni barátaival, és a zene szerves része összejöveteleiknek? A Laxihub LAE14S okos LED izzó nagyszerű lesz a bulijához, mivel kínál egy zene szinkronizációs funkciót és érdekes fényhatásokat biztosít kedvenc dalai ritmusához. Ez a tökéletes megoldás, hogy meglepje barátait és sikeres bulit garantáljon.

Életmódjához igazítva
A LAE14S kínál egy ütemezés funkciót, így előre megtervezheti annak működését. Csak használja a dedikált alkalmazást és állítsa be az időpontokat, amikor azt szeretné, hogy az izzó be- és kikapcsoljon. Így puha világítással alhat és ébredhet, anélkül, hogy aggódnia kellene a fény miatt éjszaka.

Gyártó: Laxihub

Modell: LAE14S

Darabszám csomagonként: 2

Alkalmazás: Tuya, Arenti, Smart Life

Vezeték nélküli technológia: Wi-Fi

Frekvencia: 2.4 GHz

Bemeneti feszültség: 220-240 V AC 50 Hz

Foglalat: E14

Teljesítmény: 4,5 W

Fényáram: 350 lm

Fény színe: RGB + meleg/hideg fehér

Színhőmérséklet: 2700 - 6500 K

Izzó élettartama: 15 000 óra

Működési hőmérséklet: -10 - 40 ° C

Energiaosztály: A+

Méretek: Ø 37,5 mm x 106 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett