Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4895206932752 Márka: LAUT

LAUT Huex Folio - védőtok Apple Pencil tartóval iPad 10.9" 10G-hez (rózsaszín) tok


Cikkszám: L_IPD22_HP_P-0 | EAN/Vonalkód: 4895206932752 | Márka: LAUT

LAUT Huex Folio - védőtok Apple Pencil tartóval iPad 10.9" 10G-hez (rózsaszín) tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A LAUT elkötelezett az nemzetközi divat iránt. A márka folyamatosan átülteti a legújabb trendeket a mobil eszközökre, egyedi, funkcionális védő kiegészítőket létrehozva, amelyek egy sor tartóssági teszten esnek át, mielőtt a piacra lépnének. A LAUT kompromisszumok nélküli ötvözéseket hoz létre a divat és a funkcionalitás között, így extravaganciával vagy minimalizmussal tűnhetsz ki - a saját módodon. Védelem, amely illeszkedik a személyiségedhez.

TÖBBSZINTŰ VÉDELEM A LAUT Huex Folio szilárd, 360°-os védelmet nyújt az iPad-ed számára. A kemény, polikarbonát hátlap hihetetlenül tartós, védelmet nyújt az ütések ellen, és a kamera körüli megemelt perem megakadályozza a karcolásokat. A ház elülső modulja erősített PU bőrből készült, és belső része puha mikroszálas anyaggal van borítva, hogy megvédje a kijelzőt a karcolásoktól. A HUEX az iPad oldalsó gombjait is lefedi anélkül, hogy korlátozná azok funkcionalitását. Ez a dizájn 100% garancia a teljes iPad védelemre.

ÚJ STÍLUS A HUEX sorozat karcsú tokját minimalista szemmel készítették. Az egyszínű tok esztétikája egyedi dizájnnal tűnik ki, amely kiemeli az Apple eszközök egyedi stílusát.

ÁLLVÁNY FUNKCIÓ A HUEX FOLIO arra „tartja” iPad-edet, hogy a számodra legkényelmesebb pozícióban legyen. Írsz, filmet nézel, videokonferencián veszel részt... a ház elülső részét alkotó mozgatható szegmenseknek köszönhetően fekvő vagy álló helyzetbe teheted az iPad-et, a saját igényeidhez igazítva a készülék szögét. A HUEX olyan iPad-élményt nyújt, amelyet még soha nem éltél át.

AUTOMATIKUS BE/KIKAPCSOLÁS A tok támogatja az iPad automatikus alvó funkcióját, amikor a tokot bezárod, és az automatikus felébresztési funkciót, amikor kinyitod. Ez a tulajdonság segít meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát.

APPLE PENCIL KÉZÜGYBEN Az iPad mindennapi munkáját rendkívül kényelmessé téve, a Huex új Apple Pencil tartója optimális helyre van beépítve. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen elérd a stylust, amikor jegyzetet kell készítened. Ennek köszönhetően mindig kéznél van, amikor az iPad a HUEX tokban van. Mi több, a tok kompatibilis az Apple Pencil töltésével, ami azt jelenti, hogy mindig készen áll.

ANYAG Tartós polikarbonát ház + megerősített PU bőr.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett