Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6959003508782 Márka: Kingxbar

Kingxbar PQY Geek sorozat mágneses tok iPhone 14 Plus MagSafe arany


Cikkszám: Kingxbar PQY iPhone 14 Plus Geek Series-Gold | EAN/Vonalkód: 6959003508782 | Márka: Kingxbar

Kingxbar PQY Geek sorozat mágneses tok iPhone 14 Plus MagSafe arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kingxbar PQY Geek sorozat mágneses tok iPhone 14 Plus MagSafe arany színben Valami igazán geekeknek! Ez az átlátszó telefontok a nyomtatott áramköri lap textúrája által inspirált. Szilárd műanyagból készült, hatékonyan védi a készüléket az esésektől. Támogatja a MagSafe technológiát, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. A kontrasztos színű fém gombok modern megjelenést kölcsönöznek ennek a toknak. A borító az iPhone 14 Plus-hoz illeszkedik, tökéletesen védi a telefont az esések vagy karcolások okozta károktól (például zsebben hordott kulcsok által). A kijelző és a hátsó kamera körüli megemelt élek megvédik a telefont ezeknek az elemeknek a karcolódásától, amikor sík felületre helyezik. Reagáló gombokkal és kivágásokkal rendelkezik a portok számára. Tökéletes azok számára, akik értékelik a stílust, a minőséget és gondoskodni szeretnének készülékükről.

Műszaki adatok:
- Márka: Kingxbar
- Sorozat: PQY Geek Series
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Készülék modell kódok:
- A2632
- A2885
- A2888
- A2887
- A2886
- Szín: arany

A PQY Geek sorozat iPhone 14 Plus tok fő előnyei:
- Divatos kiegészítő, amely kiemelkedést biztosít. Egy tok, amely tökéletes a technológia szerelmeseinek.
- A kiegészítő TPU-ból készült. A rugalmas anyag könnyen felhelyezhetővé teszi a tokot, biztosan illeszkedik a kézbe, de legfőképpen védi az okostelefon hátulját a sérülésektől.
- MagSafe kompatibilis. Töltse fel okostelefonját vezeték nélkül anélkül, hogy eltávolítaná a tokot. 38 erős mágnes biztosítja, hogy a tok szorosan illeszkedjen tartókhoz vagy állványokhoz.
- Pontos kivágások. Ezeknek köszönhetően természetesen használhatja okostelefonját, semmi sem gátolja a portokat vagy gombokat.
- Nem sárguló, antibakteriális felület. A tok idővel nem lesz homályos, és a különleges anyag, amelyből készült, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Az okostelefon nem válik a potenciális betegségek melegágyává.
- Lencsék körüli megemelt élek. Az élek 0,3 mm-rel magasabbak, mint a lencsék, így megvédik azokat a sérülésektől. Nyugodtan leteheti a telefont anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera sérülése miatt.
- Független gombok. Érzékeny gombok kényelmes használatot biztosítanak, és dekoratív elemek is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett