Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6959003508775 Márka: Kingxbar

Kingxbar PQY Geek Series mágneses tok iPhone 14 Pro MagSafe arany


Cikkszám: Kingxbar PQY iPhone 14 Pro Geek Series-Gold | EAN/Vonalkód: 6959003508775 | Márka: Kingxbar

Kingxbar PQY Geek Series mágneses tok iPhone 14 Pro MagSafe arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kingxbar PQY Geek Series mágneses tok iPhone 14 Pro MagSafe arany színben Valami igazán geekeknek! Ez az átlátszó telefontok egy nyomtatott áramkör textúrájából merít inspirációt. Tartós műanyagból készült, hatékonyan védi a készüléket az esések hatásaival szemben. Támogatja a MagSafe technológiát, így lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. A kontrasztos színű fémgombok modern megjelenést kölcsönöznek ennek a toknak. A tok az iPhone 14 Pro készülékhez lett tervezve, tökéletesen megvédi a telefont az esések vagy karcolások (például zsebben hordott kulcsok) okozta károktól. Az emelt élek a képernyő és a hátsó kamera körül megvédik a telefont ezen elemek karcolódásától, amikor az sík felületre van helyezve. Reagáló gombokkal és portokhoz való kivágásokkal rendelkezik. Tökéletes azoknak, akik értékelik a stílust, a minőséget és vigyázni akarnak készülékükre.

Műszaki adatok:
- Márka: Kingxbar
- Sorozat: PQY Geek Series
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro
- Készülék modell kódszámai: A2659, A2889, A2892, A2891, A2890
- Szín: arany

A legfontosabb előnyök a PQY Geek Series tokról iPhone 14 Pro készülékhez:
- Egy trendi kéziszerszám, ami kiemelkedést biztosít. Egy tok pont a technológia szerelmeseinek.
- Az kiegészítő TPU-ból készült. A rugalmas anyag könnyen felhelyezhető a tokra, és biztosan rögzül a kézben, de mindenekelőtt védi az okostelefon hátulját a sérülésektől.
- MagSafe kompatibilis. Töltsd okostelefonodat vezeték nélkül anélkül, hogy le kellene venned a tokot. Akár 38 erős mágnes biztosítja, hogy a tok erősen tapadjon a tartókhoz vagy állványokhoz.
- Pontos kivágások. Ezeknek köszönhetően természetesen használhatod okostelefonodat, semmi nem akadályozza a portokat vagy gombokat.
- Nem sárguló, antibakteriális felület. A tok nem homályosodik az idő múlásával, és a különleges anyag, amelyből készült, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Az okostelefonod nem lesz potenciális betegséghordozó.
- Emelt élek az objektívek körül. Az élek 0,3 mm-rel magasabbak, mint az objektívek, így védik azokat a sérülésektől. Nyugodtan helyezheted le a telefont anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera károsodása miatt.
- Független gombok. Érzékeny billentyűk támogatják a kényelmes tokhasználatot, és egyben dekoratív elemek is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett