Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6959003508812 Márka: Kingxbar

Kingxbar PQY Geek Series mágneses tok iPhone 14 Pro-hoz MagSafe ezüst


Cikkszám: Kingxbar PQY iPhone 14 Pro Geek Series-Silver | EAN/Vonalkód: 6959003508812 | Márka: Kingxbar

Kingxbar PQY Geek Series mágneses tok iPhone 14 Pro-hoz MagSafe ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kingxbar PQY Geek Series mágneses tok iPhone 14 Pro-hoz MagSafe ezüst színben Valami igazán "geek" számára! Ez az átlátszó telefontok egy nyomtatott áramköri lap textúrája által inspirált. Szilárd műanyagból készült, hatékonyan védi a készüléket az esésekkel szemben. Támogatja a MagSafe technológiát, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. A kontrasztos színű fém gombok nagyon modern megjelenést kölcsönöznek ennek a toknak. A borítás az iPhone 14 Pro-hoz van igazítva, tökéletesen védi a telefont a sérülésektől vagy karcolásoktól (például a zsebben hordott kulcsok által). A képernyő és a hátsó kamera körüli megemelt élek megakadályozzák, hogy a telefont ezek az elemek megkarcolódjanak, amikor sík felületre helyezik. Reagáló gombokkal és nyílásokkal rendelkezik a portok számára. Tökéletes választás azoknak, akik értékelik a stílust, a minőséget és gondoskodni szeretnének készülékükről. Specifikáció:
- Márka: Kingxbar
- Sorozat: PQY Geek Series
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro
- Készülék modellkódja:
- A2659
- A2889
- A2892
- A2891
- A2890
- Szín: Ezüst
A PQY Geek Series tok legfontosabb előnyei iPhone 14 Pro-hoz:
- Trendi kiegészítő, amely kiemel. Egy tok, amely tökéletes a technológia szerelmeseinek.
- Az anyaga TPU. A rugalmas anyag könnyen feltehetővé teszi a tokot, biztosan illeszkedik a kézbe, de mindenekelőtt megvédi a smartphone hátlapját a sérülésektől.
- MagSafe kompatibilis. Töltse okostelefonját vezeték nélkül, anélkül, hogy eltávolítaná a tokot. Akár 38 erős mágnes biztosítja, hogy a tok szilárdan tapadjon a fogantyúkhoz vagy állványokhoz.
- Precíz vágások. Ennek köszönhetően természetesen használhatja okostelefonját, semmi sem blokkolja a portokat vagy gombokat.
- Nem sárguló, antibakteriális felület. A tok idővel nem homályosodik el, és a speciális anyag, amelyből készült, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Smartphone-ja nem lesz potenciális betegségek melegágya.
- Megemelt élek a lencsék körül. Az élek 0,3 mm-rel magasabbak, mint a lencsék, így védik azokat a sérülésektől. Nyugodtan helyezheti le a telefont anélkül, hogy aggódna a kamera károsodása miatt.
- Önálló gombok. Az érzékeny gombok kényelmes használatot biztosítanak, ráadásul dekoratív elemek is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett