Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6959003508829 Márka: Kingxbar

Kingxbar PQY Geek Series mágneses tok iPhone 14 Plus MagSafe ezüst


Cikkszám: Kingxbar PQY iPhone 14 Plus Geek Series-Silver | EAN/Vonalkód: 6959003508829 | Márka: Kingxbar

Kingxbar PQY Geek Series mágneses tok iPhone 14 Plus MagSafe ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kingxbar PQY Geek Series mágneses iPhone 14 Plus MagSafe tok ezüstben Valami igazán geekeknek! Ez az átlátszó telefontok egy nyomtatott áramköri lap textúrája által inspirált. Masszív műanyagból készült, hatékonyan védi a készüléket az esések hatásaitól. Támogatja a MagSafe technológiát, ami lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. A kontrasztos színű fém gombok modern megjelenést kölcsönöznek ennek a tokának. A borítás az iPhone 14 Plus készülékhez van igazítva, tökéletesen védi a telefont a sérülésektől, például esés vagy karcolások ellen (például a zsebben hordozott kulcsok által). A képernyő és a hátsó kamera körüli emelt élek védik a telefont az ezek elemek megkarcolódásától, amikor sík felületre helyezik. Érzékeny gombokkal és kivágásokkal rendelkezik a portok számára. Tökéletes választás azok számára, akik értékelik a stílust, a minőséget, és gondoskodni szeretnének készülékükről. Specifikáció:
- Márka: Kingxbar
- Sorozat: PQY Geek Series
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Készülékkód: - A2632, A2885, A2888, A2887, A2886

- Ezüst szín
A PQY Geek Series iPhone 14 Plus tok kulcsfontosságú előnyei:
- Trendkövető kiegészítő, amellyel kitűnhetsz. A tok éppen megfelelő a technológia szerelmeseinek.
- Az eszköz TPU-ból készült. A rugalmas anyag megkönnyíti a tok felhelyezését, kényelmes fogást biztosít, és mindenekelőtt védi az okostelefon hátulját a sérülésektől.
- MagSafe kompatibilis. Töltsd a telefonodat vezeték nélkül a tok levétele nélkül. Nagyon erős, 38 mágnes biztosítja a tok szilárd tapadását a tartókon vagy állványokon.
- Pontos kivágások. Segítségükkel természetesen használhatod a telefonodat, semmi sem akadályozza a portokat vagy gombokat.
- Nem sárguló, antibakteriális felület. A tok nem homályosodik el az idő múlásával, és a különleges anyag, amelyből készült, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Az okostelefonod nem lesz a potenciális betegségek melegágya.
- Emelt élek a lencsék körül. A szélek 0,3 mm-rel magasabbak a lencséknél, így védik azokat a sérülésektől. Nyugodtan leteheted a telefont anélkül, hogy aggódnál a kamera sérülése miatt.
- Független gombok. Az érzékeny gombok kényelmes használatot biztosítanak, és dekoratív elemként is szolgálnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett