Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970078072916 Márka: Kica

KiCA Mini 2 Vibrációs Pisztoly Masszírozó (fekete)


Cikkszám: KiCA Mini 2 (Black) | EAN/Vonalkód: 6970078072916 | Márka: Kica

KiCA Mini 2 Vibrációs Pisztoly Masszírozó (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vibrációs Masszírozó KiCA Mini 2 Izmokhoz (Fekete)
Fedezd fel a relaxáció új dimenzióját a KiCA Mini 2 masszírozóval, amely az eleganciát és a funkcionalitást ötvözi. Kompakt kialakítása révén könnyen használható és szállítható – bármilyen utazásra magaddal viheted, hogy bárhol élvezhesd az izmaid regenerálódását. A készülék akár 3000 fordulat/perc sebességgel nyújt vibrációkat, lehetőséget adva mély masszázsokra, és különféle üzemmódokat kínál, beleértve egy speciális Fizikoterápiás módot is. Az akkumulátor jelzők tájékoztatnak az akkumulátor állapotáról, amely akár 4.5 órányi működést is biztosít, és az USB-C port megkönnyíti a töltést. Az intelligens biztonsági funkciók biztosítják a biztonságos használatot. A csomagban különböző masszázsfejek is találhatók.

Mély Masszázs Minden Izomhoz
A KiCA-val olyan intenzív masszázst élhetsz át, amely eléri az izmok mélyebb rétegeit. Akár 3000 fordulat/perc vibrációs erővel a készülék hatékonyan lazítja a feszült izmokat, támogatja a regenerációt és enyhítést nyújt. Fizikoterápiás módban a Mini 2 automatikus sebességváltással végez keringési masszázst. A 6 mm mozgástartomány és az akár 3.2 Kgf nyomóerő kivételes hatékonyságot biztosít, amit sportolók, fizikailag aktív személyek és izomproblémákkal küzdők is értékelni fognak.

Különböző Intenzitási Szintek
Az állítható sebesség lehetővé teszi, hogy a készülék teljesítményét az aktuális igényeidhez igazítsd. 4 intenzitási szint és 4 szilikon masszázsfej közül választhatsz (lapos, kúpos, U-alakú és gömb alakú), mindegyik különböző izomcsoportokhoz ideális.

Biztonsági Megoldások
A KiCA Mini 2 masszírozó számos biztonsági intézkedést kínál, hogy megakadályozza az izmok sérülését, amelyeket a túl hosszú masszázsok okozhatnak. 10 perc folyamatos működés után a készülék automatikusan készenléti módba lép. A masszázs folytatásához nyomd meg a dedikált gombot 5 percen belül - ez visszaállítja a korábban használt beállításokat és újrakezdi a visszaszámlálást. Ha nem indítod újra a masszírozó működését 5 percen belül, az automatikusan kikapcsol.

Megbízható Teljesítmény
A zavartalan és hatékony működés biztosítása érdekében a KiCA masszírozó motorblokk-védelemmel van felszerelve. Ha a forgó mechanizmus 10 másodpercre blokkolódik, a készülék automatikusan készenléti módba lép, hogy megelőzze a károsodást. Ilyen esetben a Mini 2 működését az adott gomb megnyomásával újraindíthatod 5 percen belül. Ha ezt nem teszed meg, automatikusan kikapcsol.

Intuitív Kezelés és Kényelem
A praktikus be/ki gomb lehetővé teszi a készülék könnyű bekapcsolását vagy kikapcsolását. Ezzel szüneteltetheted és folytathatod is a masszázst. Továbbá a masszírozó súlya nem haladja meg a 195 g-ot, és méretei csupán 79 x 33 x 116.5 mm. Ennek eredményeként a Mini 2 egy telefon méreteivel rendelkezik, így kényelmesen masszírozhatod a tested, anélkül hogy megerőltetnéd a csuklódat.

Hosszú Működési Idő
Az 1100 mAh akkumulátor megszünteti a masszírozó gyakori töltési szükségességét. Ha a készülék 2000 fordulat/perc sebességgel működik egy lapos masszázsfej használatával, akár 4.5 órán keresztül is élvezheted megbízható teljesítményét. Magasabb forgási sebességnél ez az idő kb. 3 órára csökken. Az akkumulátor állapotjelzők folyamatosan tájékoztatnak. A mellékelt USB-C kábelnek köszönhetően a Mini 2 kényelmesen feltölthető kb. 2 óra alatt.

Modern Dizájn
A KiCA Mini 2 masszírozó repüléstechnikai alumíniumból készült, amely tartósságot biztosít egy elegáns, klasszikus dizájnnal kombinálva. Az átgondolt T-alakú konstrukció további használhatósági előnyöket kínál.

A Csomag Tartalma:

- Vibrációs masszírozó KiCA Mini 2 lapos masszázsfejjel

- Kúpos masszázsfej

- U-alakú masszázsfej

- Gömb alakú masszázsfej

- USB-C töltőkábel

- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: KiCA

Modell: Mini 2

Mozgási Tartomány: 6 mm

Nyomóerő: 3.2 Kgf

Akkumulátor: 7.4 V, 1100 mAh, 8.14 Wh

Működési Idő: akár 4.5 óra (változhat a masszázs intenzitásától és a masszázsfejtől függően)

Töltési Idő: kb. 2 óra

Működési Feszültségtartomány: 6.6V-8.4V

Működési Hőmérséklet: 0°C-40°C

Anyag: repüléstechnikai alumínium

Súly: kb. 195 g

Méretek: 79 x 33 x 116.5 mm

Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett