Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970078072336 Márka: Kica

KiCA K2 vibrációs masszázspisztoly (sötétkék)


Cikkszám: K2 (dark blue) | EAN/Vonalkód: 6970078072336 | Márka: Kica

KiCA K2 vibrációs masszázspisztoly (sötétkék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

37700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

KiCA K2 vibrációs masszírozó (tengerészkék)
Lepd meg magad a masszázs luxusával bárhol és bármikor. A KiCA K2 masszírozó repülőgép-minőségű alumíniumból készült, így könnyű és könnyen elfér bármilyen táskában. Az eszköz egyetlen töltéssel akár 11 órás működést biztosít. Emellett 4 sebességi fokozatot kínál, maximum 3200 fordulat/perc értékkel, hogy az aktuális igényeidhez igazíthasd, és élvezhesd mind a pihenést, mind az izomregenerálódást. A csomag tartalmaz 4 fejet, köztük 2 mágneses fejet, amelyek ismertek fájdalomcsillapító tulajdonságaikról és a vérkeringés jelentős javításáról.

4 sebességi fokozat
Éld át az álmodott pihenést és regenerálódást a 4 sebességi fokozat közül választva, amelyek 1200 és 3200 fordulat/perc között változnak. A KiCA K2 masszírozó mély 6 mm-es izommasszázst nyújt, amely hatékonyan enyhíti a feszültséget és elősegíti a pihenést. Használhatod a fizikoterápiás módot is, amikor a sebesség automatikusan igazodik. Nagy teljesítménye ellenére az eszköz nem generál zavaró zajt.

Masszázs különböző izomcsoportok számára
A csomag 4 cserélhető fejet tartalmaz, köztük egy gömbölyűt, amelyet izomszövetek ellazítására használhatsz, és egy U-alakút, amely alkalmas a nyak és inak masszírozására. Rendelkezésedre állnak mágneses fejek is - egy kúpos az intenzív akupunktúrás pontok és ízületek masszírozására, és egy lapos, amely lehetővé teszi nagy, lapos izomcsoportok masszírozását, különösen hátul. Többé nem kell professzionális szolgáltatásokra hagyatkoznod, hogy megújulást és egy pillanatnyi pihenést biztosíts magadnak.

Készen minden kihívásra
A KiCA K2 masszírozó egy 2000mAh akkumulátorral van felszerelve, amely akár 11 órás működést biztosít (ha a lapos fejet használod, és az eszköz a legalacsonyabb sebességi szinten működik). A csomag tartalmaz egy USB-C kábelt, amely lehetővé teszi az újratöltést kb. 2,5 óra alatt.

Élvezd a masszázst bárhol
Ne mondj le a masszázsról, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodsz. A KiCA K2 masszírozó kevesebb, mint egy vízespalack súlyú (485g), és nagyjából akkora, mint egy okostelefon. Ennek eredményeként kényelmesen magaddal viheted az irodába, az edzőterembe vagy útközben, így bármikor élvezheted a megkönnyebbülés és a pihenés érzését.

Intelligens megoldások az egészségedért
A KiCA gondoskodik az egészségedről, ezért a masszírozó 10 perc folyamatos masszírozás után automatikusan kikapcsol, biztosítva az optimális élményt. Ez a funkció megelőzi a túlzott izomstimulációt és védi az eszközt a túlmelegedéstől. Ennek köszönhetően a K2 használata teljesen biztonságos.

Figyelem a részletekre
Az eszköz repülőgép-minőségű alumíniumból készült, ami kivételes tartósságot biztosít a könnyű súlya ellenére. T-alakú teste matt textúrával van bevonva, ami jelentősen növeli a használhatóságot és biztos fogást tesz lehetővé. A KiCA-val mindig élvezheted a kívánt kényelmet!

A csomag tartalma:

- KiCA K2 masszírozó
- Gömbölyű fej
- Mágneses kúpos fej
- Mágneses lapos fej
- U-alakú fej
- Tároló tok
- Csuklópánt
- Használati útmutató

Gyártó: KiCA

Modell: K2

Mozgástartomány: 6 mm

Akkumulátor: 2000 mAh

Működési idő: akár 11 óra (az intenzitás és a használt fej függvényében változhat)

Töltési idő: kb. 2,5 óra

Működési feszültségtartomány: 10.5V-12.6V

Súly: kb. 485g

Méretek: 144.6 x 90.5 x 44 mm

Szín: tengerészkék

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett