Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724011764 Márka: PanzerGlass

Katonai szintű tanúsítvánnyal rendelkező PanzerGlass ClearCase iPhone 15 tok - Átlátszó & Fekete


Cikkszám: PAN000540-0 | EAN/Vonalkód: 5711724011764 | Márka: PanzerGlass

Katonai szintű tanúsítvánnyal rendelkező PanzerGlass ClearCase iPhone 15 tok - Átlátszó & Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ ClearCase
Megbízható védelem mindennapi használatra

Elsődleges célunk a telefonja védelme. A tokot úgy tervezték, hogy megbízható védelmet nyújtson esések és ütések ellen. Nem számít, ha a telefonja járdára vagy más kemény felületre esik, tokunk biztosítja, hogy érintetlen maradjon.

Üveg hátlap
A tok üveghátlapja nem sárgul be az idő múlásával. Ennek köszönhetően, még intenzív használat mellett is, telefonja minden nap nagyszerűen fog kinézni, megtartva eredeti átlátszóságát és esztétikáját.

Fejlett D3O technológia
Büszkén mutatjuk be a ClearCase PanzerGlass tokot, amely fejlett D3O technológiát használ, kiemelkedő védelmet nyújtva telefonjának. A D3O egy innovatív anyag, amely reagál az ütközés erejére, maximális védelmet nyújtva a sérülések ellen. A D3O technológia fő előnye, hogy dinamikusan reagál az erőre. Amikor a telefon kemény felületre esik, a D3O azonnal megváltoztatja szerkezetét, elnyelve és szétoszlatva az ütési energiát az egész tokon. Ez minimalizálja a készülék sérülésének kockázatát, kiváló védelmet nyújtva minden helyzetben.

Katonai szabvány szerint tesztelve MIL-STD-810H
A tokot szigorúan tesztelték a MIL-STD-810H katonai szabványnak megfelelően, ami azt jelenti, hogy a legzordabb körülmények között is képes ellenállni a 3,6 méteres esésnek. Ez biztosítja, hogy telefonja biztonságban marad még szerencsétlen balesetek esetén is.

Karc- és sérülésállóság
A tok kivételes karcállósága azt jelenti, hogy a telefon tökéletes állapotban marad még hónapokig tartó intenzív használat után is. Nem kell aggódnia a zsebében vagy táskájában lévő kulcsok vagy más éles tárgyak miatt - tokunk megóvja készülékét minden fenyegetéstől.

Környezetbarát anyagok
Törődünk bolygónkkal, ezért a tok 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Termékünk választásával hozzájárul a környezetvédelemhez és támogatja a jövő generációkat.

Műszaki adatok
Sorozat: ClearCase
Típus: Védőtok
Szín: Fekete
Tanúsítványok: MIL-STD-810H
Használt technológia: D3O
Kompatibilitás: iPhone 15 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett