Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576228487 Márka: Hurtel

Kártyatartós szilikon tok kártyatartóval, dokumentumtartó iPhone 13 Pro narancssárga


Cikkszám: Card Case iPhone 13 Pro Kumquat | EAN/Vonalkód: 9145576228487 | Márka: Hurtel

Kártyatartós szilikon tok kártyatartóval, dokumentumtartó iPhone 13 Pro narancssárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kártyatartós szilikon tok, hely kreditkártyának. Egy tökéletesen illeszkedő telefontok egyszerűen nem elég. Valami többre vágysz? A Kártyatartós tok pontosan neked készült. Egy funkcionális kiegészítő, mellyel nem kell többé a pénztárcádat figyelned - mostantól mindig kéznél lesznek a dokumentumok, kreditekártyák vagy bankjegyek. Mindet biztonságosan tárolhatod a speciális rekeszben, amellyel a Kártyatartós tok fel van szerelve.

Teljes védelem a készüléked számára: Tökéletesen illeszkedik a telefonod testéhez, kiválóan védi nem csak a hátlapot, hanem a készülék széleit és oldalait is. A szilikon Kártyatartós tok egyben védelmet nyújt a szennyeződések, például az ujjlenyomatok ellen is. Használatával elkerülheted a készülék véletlen kiejtését a kezedből - ez a csúszásmentes bevonatnak köszönhetően lehetséges.

Tartós tok divatos kivitelben: Tündöklően színes, puha tok, amely bár ártatlannak tűnik, nagyon tartós. A gyártás során használt szilikon biztosítja az ütésekkel szembeni ellenállást. Ez a különleges anyag rugalmassá teszi a tokot - alkalmazkodik a készülék alakjához, ugyanakkor merevíti azt, biztosítva a károk elleni védelmet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett