Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396153822 Márka: OEM

Kártya tok Samsung Galaxy S21 FE rózsaszín tok


| EAN/Vonalkód: 5903396153822 | Márka: OEM

Kártya tok Samsung Galaxy S21 FE rózsaszín tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A kártyás szilikon tok, amely helyet biztosít egy hitelkártya számára, könnyű hozzáférést biztosít a használatban lévő hitelkártyához és azonosítóhoz. A telefonod és a hitelkártyáid mindig kéznél vannak.

A piacon elérhető telefontokok túlnyomó többsége nem kínál lehetőséget kártyák vagy dokumentumok tárolására. Ezzel szemben a pénztárcatartós eset mindenki számára nem szimpatikus megoldás. A Kártya tok egy olyan tok, amely lehetővé teszi, hogy a telefonod és a kártyád mindig kéznél legyen.

Napi védelem: A Kártya tok védi a telefon hátulját, széleit és hátlapját a karcolásoktól és sérülésektől. Nincs többé karcolás, még akkor sem, ha kulcsokkal és telefonnal egy zsebben van. Nem kell többé véletlenül elejteni az okostelefont a kezedből – ezt a csúszásmentes bevonat teszi lehetővé. A Kártya tok védelmet nyújt az ujjlenyomatok ellen is.

100%-os illeszkedés: A tok rugalmas szilikonból készült. Ilyen anyag garantálja, hogy a tok tökéletesen illeszkedik az eszközhöz. Ezenkívül minden kivágás és gomb tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. Az induktív töltés működik a Kártya tokon keresztül. Nem szükséges eltávolítani a tokot a telefon vezeték nélküli töltéséhez (azonban javasoljuk, hogy a töltés előtt távolítsa el a kártyát a tokból).

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett