Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396272066 Márka: OEM

Kártya tok Samsung Galaxy A55 5G fehér


| EAN/Vonalkód: 5903396272066 | Márka: OEM

Kártya tok Samsung Galaxy A55 5G fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A kártyatartós szilikon fliptokban egy hely is ki van alakítva a hitelkártyának, így könnyedén hozzáférhet a hitelkártyához és az azonosítójához. Telefonja és hitelkártyái mindig kéznél vannak. A piacon elérhető telefon tokok túlnyomó többsége nem kínál lehetőséget kártyák vagy dokumentumok tárolására. Másrészről, a pénztárca tok megoldás nem mindenki számára vonzó. A kártya tok egy olyan tok, aminek köszönhetően mindig kéznél van a telefonja és a kártyája.

Napi védelem: A kártya tok védi a telefon hátlapját, széleit és hátulját a karcolásoktól és sérülésektől. Nincs több karcolás, még akkor sem, ha a kulcsokat és a telefont ugyanabba a zsebbe teszi. Nincs több véletlen telefonleejtés, köszönhetően a csúszásgátló bevonatnak. A kártya tok védelmet nyújt az ujjlenyomatok ellen is.

100%-os illeszkedés: A tok rugalmas szilikonból készült. Ez az anyag garantálja, hogy a tok tökéletesen illeszkedik a készülékhez. Ezen felül az összes kivágás és gomb tökéletesen integrálódik a telefon modelljéhez. Az induktív töltés működik a kártya tokkal. Nem szükséges eltávolítani a tokot a vezeték nélküli töltéshez (azonban javasoljuk, hogy a töltés előtt távolítsa el a kártyát a tokból).

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett