Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339170639 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Tok KLWBSAKHPCG Kézitáska - Ezüst Saffiano Monogram Choupette tok


Cikkszám: KF001682-0 | EAN/Vonalkód: 3666339170639 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Tok KLWBSAKHPCG Kézitáska - Ezüst Saffiano Monogram Choupette tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld táska Saffiano Monogram Choupette Elegancia egy kis személyiséggel, A Saffiano Monogram Choupette táska egy olyan kollekciót képvisel, ahol a kiváló stílus egyedi kidolgozással párosul. Kifinomult és stílusos, ez a táska tökéletes kiegészítő azok számára, akik kompakt védelmet keresnek okostelefonjuk számára anélkül, hogy feladnák a divatos megjelenést.

Jellemző mintázat, A táska egy Karl Lagerfeld által engedélyezett mű, aki a kifinomult stílus és a legmagasabb esztétika megtestesítője. Ez a kollekció fenntartja a kiváló kidolgozás hagyományát, miközben garantálja a legmagasabb minőséget. A kollekció termékei jellegzetes monogrammal vannak díszítve, amely a Saffiano ökológiai bőr felületén található. A táska felső része a tervező híres macskájának, Choupette-nek, a logójával van díszítve.

Tökéletes védelem és hihetetlen kényelem, A táska egy kényelmes csattal záródik. Az erős csat megvédi a táskában rejtett kincseket a véletlen kicsúszástól, amely nem kívánt ütést és potenciális károsodást eredményezhet. Ezen kívül a táska védőtokként is szolgál, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól és ütésektől. A táska belsejében van egy zseb, ahol könnyedén elrejtheted a telefonodat, és a táska külső részén egy kis, kényelmes zseb található a fizetési kártyák tárolására.

Állítható hosszúság, a kiegészítő állítható húzózsinórral van felszerelve, amely könnyedén növelhető vagy csökkenthető. A felhasználó döntheti el, hogy a táskát a vállán vagy a nyakában viseli-e.

A terméket a Karl Lagerfeld márka engedéllyel gyártja.

Műszaki adatok:
Kollekció: Saffiano Monogram Choupette
Típus: Táska
Anyag: Műbőr
Méretek: 1,5 x 12 x 2 cm
Kamerák száma: 1 kis, 1 nagy
Szín: Ezüst

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett