Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168292 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld szilikon Karl Script tok iPhone 15 Pro-hoz - rózsaszín


Cikkszám: KF001868-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168292 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld szilikon Karl Script tok iPhone 15 Pro-hoz - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Silicone Karl Script kollekció mindenki számára ideális, aki kedveli a különleges kiegészítőket és tokot keres iPhone-hoz. Ezek az egyedülálló tokok a Karl Lagerfeld divatház együttműködésében készültek, így ezek a kiegészítők elengedhetetlenek a kifinomult és elegáns vásárlók számára, akik jó megjelenésre vágynak, ugyanakkor biztosak akarnak lenni, hogy iPhone-juk teljeskörű védelmet kap.

Jellegzetes iniciálék:
A védő iPhone tokok kollekcióját Karl Lagerfeld egyedülálló esztétikája ihlette. Az anyagot középen egy háromdimenziós aláírás díszíti, amely a híres tervező fényűző karakterét emeli ki és hangsúlyozza a tulajdonos kiváló stílusát. Ez a díszítés az ismert márka felelőssége alatt készült termékek kiváló minőségének és hitelességének a visszaigazolása is.

Kiváló minőségű anyagok:
Mivel csak a legjobb minőségű anyagokat használták ennek a rendkívüli kollekciónak az előállításához, ezek a tokok tökéletes védelmet nyújtanak értékes iPhone-jának az esetleges nemkívánatos sérülések ellen. A tok hátulja és oldala poliuretánból készült, melyet magas minőségű szilikonnal erősítettek meg. A poliuretán tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a puha szilikon szilárd fogást és tartós hibátlan megjelenést eredményez. A rugalmas oldalak tökéletesen körbeveszik a telefont, és nagyon könnyen felhelyezhetővé teszik a tokot. Ez a stílusos védőtok a készülék védelmére és divatos megjelenésére lett tervezve. A készülékhez precízen illeszkedő kialakítás garantálja a karcok és ütések elleni védelmet. Gyengéden megemelt élek a képernyő és kamera lencséje körül védenek a karcolásoktól. A tokokon minden szükséges kivágás megtalálható a portokhoz és integrált gombfedelek.

A terméket a Karl Lagerfeld márka licence alapján gyártották.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Szilikon Karl Script
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Rózsaszín
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett