Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168155 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Karl Script tok iPhone 15 - fekete


Cikkszám: KF001864-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168155 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Karl Script tok iPhone 15 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld Szilikon Karl Script kollekció mindenki számára ajánlott, aki szereti a rendhagyó kiegészítőket, és telefontokot keres az iPhone-jához. Ezek az egyedülálló tokok a Karl Lagerfeld divatházzal együttműködésben készültek, aminek köszönhetően ezek a kiegészítők elengedhetetlenek azok számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst, jól szeretnének kinézni, de ugyanakkor biztosak akarnak lenni abban, hogy iPhone-juk teljes védelmet élvez.

Jellemző kezdőbetűk
Az iPhone védőtokok kollekcióját Karl Lagerfeld egyedi esztétikája inspirálta. Az anyagot egy központi helyzetű, háromdimenziós aláírás díszíti, amely a híres tervező nevéhez fűződik. Ez a díszítés hangsúlyozza a kollekció luxus jellegét, és felhívja a figyelmet a tulajdonos kiváló stílusára. Ez a dekoráció egyben megerősíti a híres márka által vállalt termékek kiváló minőségét és eredetiségét.

Kiváló minőségű anyagok
Azért, mert ennek a rendkívüli kollekciónak a gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták, ezek a tokok tökéletes védelmet nyújtanak az értékes iPhone-ját érő esetleges nem kívánt károk ellen. A toknak a hátulja és az oldala poliuretánból készül, amely kiváló minőségű szilikonnal van megerősítve. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, a puha szilikon pedig szilárd fogást és hosszú távú hibátlan megjelenést garantál. A rugalmas oldalak tökéletesen körülölelik a telefont, és a borítást nagyon könnyű felhelyezni. Ez a stílusos védőtok kifejezetten úgy lett tervezve, hogy megvédje készülékét, és divatos megjelenést biztosítson neki. A készülékhez precízen illeszkedő kialakítás garantálja a telefon védelmét a karcolások és ütődések ellen. Enyhén megemelt élek a képernyő és a kamerakamera körül védik telefonját a karcolásoktól. A tok minden szükséges kivágással rendelkezik a portokhoz, és integrált gombfedéseket tartalmaz.

A terméket a Karl Lagerfeld márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Szilikon Karl Script
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett