Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339254056 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Cikkszám: KF002060-0 | EAN/Vonalkód: 3666339254056 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl & Choupette Head Ring MagSafe széria tökéletes megoldás azok számára, akik egyensúlyt keresnek a funkcionalitás és az egyedi stílus között telefonjuk számára. Az erős védelem mellett ez a különleges kollekció nemcsak a készülék biztonságát garantálja, hanem egyedi karaktert is kölcsönöz neki, vonzza a figyelmet különleges dizájnjával.

Emeld ki kifinomultságodat

Ez a széria egyedi dizájnjáról ismerhető fel, amely bemutatja a híres házi kedvenc, Choupette és a ikonikus tervező, Karl Lagerfeld jellegzetes képét. Ezek a finom részletek nemcsak eleganciát adnak a tokoknak, hanem szimbolizálják a márka híres autentikusságát és kiváló minőségét. Továbbá, a mágneses gyűrű nemcsak figyelemfelkeltő, hanem a tok funkcionalitását is növeli. A Karl Lagerfeld divatház logója az alján egy finom luxusérzést kölcsönöz, tökéletesen hangsúlyozva az iPhone tulajdonos stílusát.

Érezd milyen finom is lehet egy védőtok tapintása

A kollekció minden tokja nagy gondossággal lett tervezve és gyártva. A tokok belső része puha mikroszálas béléssel van ellátva, amely védi az iPhone-t a karcolásoktól. A tok külső része puha szilikonnal van borítva, amely biztosítja, hogy a telefon stabilan álljon a kézben és a felhasználónak nem kell aggódnia a készülék véletlen kicsúszása miatt.

Töltsd a telefonodat anélkül, hogy levennéd a tokot!

A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltő kompatibilitását garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem stabilan tartja a készüléket a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé válik, hanem a mindennapi használat funkcionális eszközévé is.

Biztosítsd készüléked megbízható védelmét

A tok úgy lett tervezve, hogy pontosan illeszkedjen készülékedhez, így nem kell aggódnod, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütésektől, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok kissé megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamerarész védve vannak a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéssel illetve portkivágással rendelkezik.

A tok a Karl Lagerfeld márka licencének keretein belül készült.

Technikai adatok:

Kollekció: Szilikon Karl & Choupette Ring MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: Szilikon/TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett