Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339254216 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Karl & Choupette Gyűrű MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - piros


Cikkszám: KF002038-0 | EAN/Vonalkód: 3666339254216 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Karl & Choupette Gyűrű MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - piros


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Silicone Karl & Choupette Head Ring MagSafe sorozat tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik egyensúlyt keresnek a funkcionalitás és az egyedi stílus között okostelefonjuk számára. Ez az egyedi kollekció nemcsak a készülék biztonságát biztosítja, hanem egyedi megjelenést is kölcsönöz neki, egyedi dizájnjával vonzza a figyelmet.

Emelje ki a kifinomultságát
Ez a sorozat egyedi kialakításáról ismert, amely bemutatja a híres háziállat, Choupette és az ikonikus tervező, Karl Lagerfeld jellegzetes képét. Ezek a finom részletek nemcsak eleganciát kölcsönöznek a tokoknak, hanem szimbolizálják a márka híres hitelességét és kiváló minőségét is. Ezenkívül a mágneses gyűrű nemcsak vonzza a figyelmet, hanem növeli a tok funkcionalitását. A Karl Lagerfeld divatház logója az alján egy finom érintésnyi luxust képvisel, tökéletesen kiemelve az iPhone tulajdonosának stílusát.

Érezze, milyen lehet egy védőtok finom tapintású
A kollekció minden tokját gondosan tervezték és gyártották. A tokok belső részét puha mikroszálas bélés borítja, amely megvédi az iPhone-t a karcolásoktól. A tok külső része puha szilikonnal borított, amely biztos fogást biztosít, így a felhasználónak nem kell aggódnia, hogy véletlenül kicsúszik a telefon a kezéből.

Töltse fel telefonját anélkül, hogy levenné a tokot!
A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak kompatibilitást biztosít a MagSafe vezeték nélküli töltővel, amely lehetővé teszi a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradást. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé válik, hanem mindennapi használatra funkcionális eszközzé is.

Biztosítsa készülékének megbízható védelmét
A tok úgy van kialakítva, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell aggódnia, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védelmet nyújt a készüléknek az ütésekkel szemben, elnyeli az ütődéseket és növeli a telefon biztonságát. A tokok kissé megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedőt és portkivágást tartalmaz.

A tok a Karl Lagerfeld márka licence alapján készült.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Silicone Karl & Choupette Ring MagSafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: Szilikon/TPU/PC
- Szín: Piros
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6,7 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett