Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318727 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Karl&Choupette Gyűrű MagSafe iPhone 16 tok - Lila


Cikkszám: KF002377-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318727 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Karl&Choupette Gyűrű MagSafe iPhone 16 tok - Lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Szilikon KC Heads Gyűrű MagSafe

A Silicone KC Heads Ring MagSafe sorozat tökéletes megoldás azok számára, akik okostelefonjuknál a funkcionalitás és a rendkívüli stílus harmonizálását szeretnék. Ez az egyedi kollekció szilárd védelmet kínál, nemcsak a készülék biztonságát garantálja, hanem egyedi karaktert is ad neki, megragadva a figyelmet különleges dizájnjával.

Emeld ki kifinomultságodat

Ez a sorozat egyedi dizájnjával tűnik ki, bemutatva a híres Choupette kedvenc és az ikonikus tervező Karl Lagerfeld jellegzetes hasonlóságát. Ezek az apró részletek nemcsak eleganciát adnak a tokoknak, hanem az autenticitás és a kiváló minőség szimbólumai is, amelyekről a márka ismert. Továbbá, a mágneses gyűrű nemcsak a szemet vonzza, hanem növeli a tok funkcionalitását is. Az alsó részén található Karl Lagerfeld divatház logója egy finom luxus érintést ad, tökéletesen hangsúlyozva az iPhone tulajdonos stílusát.

Érezd az anyagok finomságát

Minden tok a kollekcióból nagy gonddal lett tervezve és gyártva. A tok kiváló minőségű fémes bőrből készült, amely ötvözi a természetes bőr esztétikáját a szintetikus anyag tartósságával. Kopásálló és könnyen tisztán tartható. Továbbá, a PC és TPU kombináció rugalmasságot és kiváló ütésvédelmet biztosít.

Töltsd fel telefonodat a tok eltávolítása nélkül!

A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem a töltés közbeni stabil tartást is biztosítja, megszüntetve az esetleges elmozdulás vagy áramkimaradás lehetőségét. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítő, hanem egy funkcionális eszköz is a mindennapi használatra.

Nyújts megbízható védelmet a készülékednek

A tok pontosan illeszkedik a készülékedhez, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékedet az ütésektől, elnyeli a sokkokat és növeli a telefonod biztonságát. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve vannak a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

A tok a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Silicone KC Heads Ring MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: Szilikon / TPU / PC
Szín: Lila
Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett