Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242176 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Karl & Choupette Fém Pin tok Samsung Galaxy S23 - fekete


Cikkszám: KF001989-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242176 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Karl & Choupette Fém Pin tok Samsung Galaxy S23 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Szilikon Karl & Choupette Fém Pin

A legújabb Szilikon Karl & Choupette Fém Pin kollekció egy olyan ajánlat, amely mindazoknak szól, akik szeretik a kifinomult kiegészítőket, és egy ugyanolyan kifinomult tokot keresnek a Samsung készülékükhöz. Ez az egyedi sorozat figyelemfelkeltő luxus jellegével tökéletesen kifejezi a tulajdonos egyedi stílusát. Emeld ki és mutasd meg kifinomult eleganciádat a világnak.

Jellegzetes díszítés
A védőtok kollekció egy nagy, háromdimenziós fém folttal van díszítve, amely az excentrikus tervezőt és szeretett macskáját, a gyönyörű Choupette-t ábrázolja. Az egészet kiegészíti egy fém tábla a Karl Lagerfeld logóval, amely igazolja a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyért ez a híres márka felelős.

Kiváló minőségű anyagok
A kollekció minden egyes tokját nagy gondossággal tervezték és készítették el. A hátlapokat merev polikarbonáttal (PC) erősítették meg, míg az oldalak rugalmas termopoliuretánból (TPU) készültek, így a tok felhelyezése és eltávolítása hihetetlenül egyszerű. A külső rész puha szilikonnal van bevonva, ami biztos fogást nyújt a kézben, és nem kell aggódnod, hogy a telefon véletlenül kicsúszik a kezéből.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz
A tok úgy lett tervezve, hogy pontosan illeszkedjen a készülékedhez, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütközések ellen, elnyeli az ütéseket és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolások vagy törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombborítást és port kivágást tartalmaz.

A terméket a Karl Lagerfeld licensze alapján gyártották

Műszaki adatok
Kollekció: Szilikon Karl & Choupette Fém Pin
Típus: Merev tok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 S911

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett