Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242268 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Ikonikus Fém Kitűző tok Samsung Galaxy S23 - fekete


Cikkszám: KF001998-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242268 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Ikonikus Fém Kitűző tok Samsung Galaxy S23 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Szilikon Ikonikus Fém Kitűző

A legújabb Szilikon Ikonikus Fém Kitűző kollekció azoknak szól, akik szeretik a kifinomult kiegészítőket és egy egyformán kifinomult tokot keresnek Samsung telefonjukhoz. Ez az egyedi sorozat luxus jellegével vonzza a figyelmet, és tökéletesen kifejezi a tulajdonos egyedi stílusát. Emeld ki és mutasd meg kifinomult eleganciádat a világnak.

Jellegzetes díszítés
A védőtok kollekció nagy, háromdimenziós fém patch-csel van díszítve, amin az excentrikus tervező képe látható. Az egész kompozíciót egy fémlemez egészíti ki, amelyen a Karl Lagerfeld logó szerepel, ezzel igazolva a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyért ez a híres márka felel.

Csúcsminőségű anyagok
Minden tok a kollekcióból nagy gonddal lett tervezve és elkészítve. A hátlap merev polikarbonáttal (PC) van megerősítve, a szélek pedig rugalmas termopoliuretánból (TPU) készülnek, ami hihetetlenül egyszerűvé teszi a tok felhelyezését és levételét. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, ami biztos fogást nyújt, és nem kell aggódnod, hogy a telefon véletlenül kicsúszna a kezedből.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz
A tok úgy van kialakítva, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell aggódnod, hogy a készülék kiesne a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütések ellen, elnyeli a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, amelyek védik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és rendelkezik minden gombfedéllel és port kivágással.

A terméket Karl Lagerfeld engedélyével gyártották

Műszaki adatok
Kollekció: Szilikon Ikonikus Fém Kitűző
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 (S911)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett