Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339166007 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Ikonik Metal Pin tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Cikkszám: KF001872-0 | EAN/Vonalkód: 3666339166007 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Ikonik Metal Pin tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A legújabb Szilikon Ikonik Metal Pin kollekció azoknak ajánlott, akik kifinomult kiegészítőket kedvelnek, és hasonlóan kifinomult tokot keresnek iPhone készülékükhöz. Ez az egyedi sorozat egy nagy fém foltnak köszönhetően vonzza magára a figyelmet, amely nem csak luxus karaktert ad a kollekcióhoz, hanem a tulajdonos egyedi stílusát is kifejezi. Ezek a tokok nem csak eszközeink védelmére szolgálnak a nem kívánt sérülésektől, hanem a kifinomult eleganciát is tükrözik.

Kiváló minőségű anyagok:
Minden tokot nagy gondossággal terveztek és készítettek. A hátlap kemény lappal van megerősítve, amely védi a telefon hátulját a sérülésektől. A tok külső része puha szilikonnal borított, így a telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe, és a felhasználónak nem kell aggódnia, hogy a telefon véletlenül kicsúszik.

Jellegzetes folt:
A védőtokok kollekcióját egy nagy, háromdimenziós fém folt díszíti, amely az excentrikus tervező képével van ellátva. Ezt egészíti ki egy fém lap a Karl Lagerfeld logóval, amely megerősíti a híres márka kiváló minőségét és hitelességét.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz:
A tokot pontosan a készülékhez tervezték, így nem kell aggódni, hogy az készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütődésektől, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok kissé megemelt szélekkel rendelkeznek, ami védi a képernyőt és a kamera lencsét a karcolástól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéssel és portkivágással rendelkezik.

Műszaki adatok:
Kollekció: Szilikon Ikonik Metal Pin
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett