Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339166250 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Metal Pin tok iPhone 15 Pro - rózsaszín


Cikkszám: KF001877-0 | EAN/Vonalkód: 3666339166250 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Metal Pin tok iPhone 15 Pro - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A legújabb Szilikon Choupette Metal Pin kollekció egy javaslat mindazok számára, akik kedvelik a kifinomult kiegészítőket, és egy ugyanilyen kifinomult tokot keresnek iPhone készülékükhöz. Ez az egyedülálló sorozat azonnal magára vonja a figyelmet nagyméretű fém díszítésével, amely nemcsak luxus megjelenést kölcsönöz a kollekciónak, hanem kifejezi tulajdonosának egyedi stílusát is.

Ezek a tokok nemcsak a készülék védelemére szolgálnak a nem kívánt károkkal szemben, hanem a kifinomult elegancia megnyilvánulásai is.

Minőségi anyagok
A kollekció minden tokját nagy gondossággal tervezték és készítették. A hátlap merev lemezzel van megerősítve, amely védi a telefon hátsó részét a sérülésektől. A tok külső része puha szilikonnal van borítva, ami biztosítja, hogy a telefon biztonságosan kézben maradjon, és a felhasználónak ne kelljen attól tartania, hogy az véletlenül kicsúszik.

Jellegzetes díszítés
A védőtok gyűjteményét egy nagyméretű, háromdimenziós fém díszítés díszíti, amely a különc tervező imádnivaló macskájának, Choupette-nek a képét ábrázolja. Az egész kiegészítést egy fém lemez koronázza meg a Karl Lagerfeld logóval, amely megerősíti a híres márka termékeinek kiváló minőségét és eredetiségét.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz
A tok úgy van tervezve, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell attól tartania, hogy készüléke kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütésekkel szemben, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok kissé megemelt szélekkel rendelkeznek, amelyek védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombrészét és portkivágását tartalmazza.

A termék Karl Lagerfeld engedélyével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Szilikon Choupette Metal Pin
Típus: Merev tok
Anyag: TPU/Szilikon
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett