Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339166267 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Metal Pin tok iPhone 15 Pro Max - rózsaszín


Cikkszám: KF001878-0 | EAN/Vonalkód: 3666339166267 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Metal Pin tok iPhone 15 Pro Max - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A legújabb Szilikon Choupette Metal Pin kollekció egyedülálló, azoknak szól, akik szeretik a kifinomult kiegészítőket és egy ugyanolyan kifinomult tokot keresnek az iPhone-jukhoz. Ez az egyedi sorozat nagy fém folttal hívja fel magára a figyelmet, amely nemcsak luxus karaktert kölcsönöz a kollekciónak, hanem a tulajdonos egyedi stílusát is kifejezi. Ezek a tokok nem csak a készülék védelmét biztosítják a nem kívánt sérülések ellen, de a kifinomult elegancia megnyilvánulásait is jelentik.

Kiváló minőségű anyagok
A kollekció minden tokját nagy gondossággal tervezték és készítették. A hátlapot merev lemez erősíti, amely megakadályozza a telefon hátuljának sérülését. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, amely biztonságos fogást biztosít, így a felhasználónak nem kell aggódnia a telefon véletlenszerű kicsúszása miatt.

Jellegzetes folt
A védőtokok kollekcióját egy nagy, háromdimenziós fém folt díszíti, amely a különc tervező imádott macskáját, a bájos Choupette-et ábrázolja. Az összképet egy fémlemez egészíti ki a Karl Lagerfeld logóval, ami igazolja a kiváló minőséget és a híres márka hitelességét.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz
A tok pontosan illeszkedik a készülékéhez, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a készüléke kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütésektől, elnyeli a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, amelyek megvédik a kijelzőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéllel és port kivágással rendelkezik.

Karl Lagerfeld licenc alapján készült termék

Műszaki adatok:
Kollekció: Szilikon Choupette Metal Pin
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/Szilikon
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett