Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339166380 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Metal Pin tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: KF001882-0 | EAN/Vonalkód: 3666339166380 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Metal Pin tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld legújabb Szilikon Choupette Metal Pin kollekciója azonoknak szól, akik szeretik a kifinomult kiegészítőket, és ugyanilyen kifinomult tokot keresnek iPhone-jukhoz. Ez az egyedülálló sorozat figyelemfelkeltő a nagy fém foltnak köszönhetően, ami nemcsak luxus jelleget kölcsönöz a kollekciónak, de kifejezi tulajdonosának egyedi stílusát is. Ezek a tokok nemcsak a készülék védelmét szolgálják a nem kívánt károk ellen, hanem a kifinomult elegancia megnyilvánulása is.

Top minőségű anyagok
Minden tok nagy gondossággal tervezett és készült. A hátlap egy merev lemezzel van megerősítve, ami védi a telefon hátulját a károsodástól. A tok külső részét puha szilikon borítja, ami biztos fogást biztosít a telefon számára, így a felhasználónak nem kell aggódnia, hogy a készülék véletlenül kicsúszik a kezéből.

Jellegzetes dísz
A védőtokok sorozatát egy nagy, háromdimenziós fém folt díszíti, amely az excentrikus tervező imádott macskáját, az aranyos Choupette-et ábrázolja. Az egész egy Karl Lagerfeld logós fém lemezzel van kiegészítve, ami igazolja a híres márka kiváló minőségét és hitelességét.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz
A tok pontosan a készülékéhez lett tervezve, így nem kell aggódnia, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védelmet nyújt az ütésekkel szemben, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok kissé megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencse védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombborítást és port kivágást tartalmaz.

A termék Karl Lagerfeld hivatalos licencével készült.

Műszaki adatok
- Kollekció: Szilikon Choupette Metal Pin
- Típus: Merev tok
- Anyag: TPU/Szilikon
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett