Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339166373 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Metal Pin tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: KF001881-0 | EAN/Vonalkód: 3666339166373 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Metal Pin tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Metal Pin
A legújabb Szilikon Choupette Metal Pin kollekció azok számára készült, akik szeretik az ízléses kiegészítőket és egy ugyancsak kifinomult tokot keresnek iPhone készülékük számára. Ez az egyedi sorozat figyelemfelkeltő a nagy fémbetéte miatt, amely nem csak luxus jelleget kölcsönöz a kollekciónak, hanem kifejezi tulajdonosának egyedi stílusát is. Ezek a tokok nem csak a készülék védelmét szolgálják a nem kívánt sérülések ellen, hanem kifinomult eleganciát is mutatnak.

Top minőségű anyagok
Minden tok nagy gonddal lett tervezve és készítve. A hátlapot egy merev lemezzel erősítették meg, amely védi a telefon hátulját a sérülésektől. A tok külső része puha szilikonnal van borítva, amely biztos fogást garantál a készülék számára, így a felhasználónak nem kell aggódnia amiatt, hogy a telefon véletlenül kicsúszik a kezéből.

Jellegzetes díszítés
A védőtokok kollekciója nagy, háromdimenziós fémbetéttel van ellátva, amely a különc dizájner szeretett macskájának, az imádnivaló Choupette-nek a képét ábrázolja. Az egészhez egy Karl Lagerfeld logóval ellátott fémlemez is hozzátartozik, amely igazolja a termékek kiváló minőségét és eredetiségét, amikért ez a híres márka felelős.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz
A tok úgy lett tervezve, hogy pontosan illeszkedjen a készülékéhez, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védelmet nyújt az ütésekkel szemben, elnyeli a sokkot és növeli a telefon biztonságát. A tokok kissé megemelt élekkel készültek, amelyek megvédik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és rendelkezik minden gombvédővel és portkivágással.

Termék, mely a Karl Lagerfeld licenc alatt készült

Műszaki adatok
Kollekció: Szilikon Choupette Metal Pin
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett