Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339166243 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Metal Pin tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - Rózsaszín


Cikkszám: KF001876-0 | EAN/Vonalkód: 3666339166243 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Metal Pin tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - Rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Metal Pin A legújabb Szilikon Choupette Metal Pin kollekció azok számára készült, akik szeretik a kifinomult kiegészítőket, és egy ugyanolyan kifinomult tokot keresnek iPhone-jukhoz. Ez az egyedülálló sorozat felhívja a figyelmet egy nagy fém tapasszal, amely nemcsak luxus karaktert ad a kollekciónak, de a tulajdonos egyedi stílusát is kifejezi. Ezek a tokok nemcsak a készülék védelmét szolgálják a nem kívánt sérülések ellen, hanem a kifinomult elegancia megnyilvánulásai is.

Kiváló minőségű anyagok Minden egyes tok a kollekcióból nagy gondossággal lett tervezve és elkészítve. A hátoldal egy merev lemezzel van megerősítve, amely védi a telefon hátoldalát a sérülésektől. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, ami biztonságos fogást biztosít, és a használónak nem kell attól tartania, hogy a telefon véletlenül kicsúszik a kezéből.

Jellegzetes tapasz A védőtokok gyűjteményét egy nagy, háromdimenziós fém tapasszal díszítették, amely a excentrikus tervező imádott macskájának, az aranyos Choupette-nek a képét ábrázolja. Az egész kollekciót egy Karl Lagerfeld logóval ellátott fémlemez teszi teljessé, ami garantálja a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyért ez a híres márka felel.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz A tokot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütések ellen, elnyeli a sokkot, és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, amelyek védik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedőt és portkivágást tartalmaz.

A termék Karl Lagerfeld licenc alapján készült

Műszaki adatok Gyűjtemény: Szilikon Choupette Metal Pin Típus: Merev tok Anyag: TPU/Szilikon Szín: Rózsaszín Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett