Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339257415 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Head MagSafe Tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - Rózsaszín tok


Cikkszám: KF002094-0 | EAN/Vonalkód: 3666339257415 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Head MagSafe Tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - Rózsaszín tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Szilikon Choupette Head MagSafe sorozat tökéletes választás azok számára, akik szeretnék, ha okostelefonjuk funkcionalitása és egyedi stílusa összhangban lenne. Ez az egyedi kollekció szilárd védelmet nyújt, így nem csak biztonságban tartja készülékét, hanem egyedi karaktert is kölcsönöz neki, felhívva a figyelmet egyedülálló dizájnjával.

Emelje ki kifinomultságát: A kollekciót a tervező jellegzetes háziállatának, a gyönyörű Choupette képének jelenléte különbözteti meg. Ez a kép nem csak díszíti a tokokat, de igazolja a termék eredetiségét és a márka kiváló minőségét is, amelyről széles körben ismert és elismert. A Karl Lagerfeld divatház jellegzetes logóját a tok alján találjuk meg, ami tökéletes módja annak, hogy a luxus stílust hangsúlyozzuk.

Érezze az anyagok gyengédségét: A kollekció minden egyes tokját nagy gonddal tervezték és készítették. A tok belső részét puha mikroszálas bélés borítja, amely megvédi az iPhone-t a karcolásoktól. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, amely biztos fogást nyújt, így a felhasználónak nem kell attól tartania, hogy a telefon véletlenül kicsúszik a kezéből.

Töltse fel telefonját anélkül, hogy eltávolítaná a tokot! A tokban rejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem azt is biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Így a tok nem csak esztétikai kiegészítő, hanem mindennapi használatra szánt funkcionális eszköz is.

Nyújtson megbízható védelmet készülékének: A tokot pontosan az Ön készülékéhez tervezték, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütésektől, elnyeli a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a kijelző és a kamera lencséje is védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedőt és portkivágást tartalmaz.

A tokot a Karl Lagerfeld márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Szilikon Choupette Head MagSafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: Szilikon/TPU/PC
- Szín: Rózsaszín
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus/14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett