Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339166359 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Fém Kitűző tok iPhone 15 - fekete


Cikkszám: KF001879-0 | EAN/Vonalkód: 3666339166359 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Fém Kitűző tok iPhone 15 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Fém Kitűző

A legújabb Szilikon Choupette Fém Kitűző kollekció egy javaslat mindazoknak, akik szeretik a kifinomult kiegészítőket és ugyanolyan kifinomult tokot keresnek iPhone-jukhoz. Ez az egyedi sorozat vonzza a figyelmet egy nagy fém foltnak köszönhetően, amely nemcsak luxus karaktert ad a kollekciónak, hanem kifejezi a tulajdonosának egyedi stílusát is. Ezek a tokok nemcsak a készülék nemkívánatos sérülései elleni védelmét szolgálják, hanem a kifinomult elegancia megnyilvánulását is.

Csúcsminőségű anyagok

Minden tok a kollekcióból nagy odafigyeléssel lett tervezve és gyártva. A hátoldalát egy merev lemez erősíti meg, amely megerősíti a telefon hátát a sérülések ellen. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, így a telefon biztosan áll a kézben, és a felhasználónak nem kell aggódnia a telefon véletlen kicsúszása miatt.

Jellegzetes folt

A védőtökök kollekciója egy nagy, háromdimenziós fém folttal van díszítve, amely az excentrikus tervező kedvenc macskájának, az imádnivaló Choupette-nek a képét ábrázolja. Az egész kiegészül egy fém lappal a Karl Lagerfeld logóval, amely megerősíti ezen híres márka kiváló minőségét és eredetiségét.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz

A tok úgy lett tervezve, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell aggódnia hogy a készüléke kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütésektől, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén felhúzott élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolódástól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombborítással és port kivágással rendelkezik.

Karl Lagerfeld licenc alapján gyártott termék

Műszaki adatok

Kollekció: Szilikon Choupette Fém Kitűző
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett