Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339257422 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Fej MagSafe tok iPhone 15 Pro - rózsaszínű


Cikkszám: KF002095-0 | EAN/Vonalkód: 3666339257422 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Fej MagSafe tok iPhone 15 Pro - rózsaszínű


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Szilikon Choupette Fej MagSafe sorozat tökéletes megoldást kínál azok számára, akik okostelefonjukhoz funkcionalitást és egyedi stílust kívánnak egyszerre biztosítani. Ez a különleges kollekció nem csak az eszköz védelmét garantálja, hanem egyedi karaktert is kölcsönöz neki, amely vonzza a figyelmet az egyedi dizájnjának köszönhetően.

### Emeld ki kifinomultságodat
A kollekció dizájnját a tervező jellegzetes házikedvence, a gyönyörű Choupette képviseli. Ez a kép nem csupán gyönyörű dísze a toknak, hanem a termék hitelességét és a márka kiváló minőségét is megerősíti, amelyért ismert és értékelt. A Karl Lagerfeld divatház jellegzetes logója a tok alján található, amely tökéletes módja annak, hogy hangsúlyozzuk az iPhone tulajdonosának luxus stílusát.

### Érezzük az anyagok lágyságát
A kollekció minden tokját nagy gondossággal tervezték és készítették. A tokok belső része puha mikroszálas béléssel van ellátva, amely védi az iPhone-t a karcolásoktól. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, így a telefon biztosan illeszkedik a kézben, és a felhasználónak nem kell aggódnia az esetleges kicsúszás miatt.

### Töltsd fel a telefonodat anélkül, hogy eltávolítanád a tokot!
A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, amely lehetővé teszi a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy az eszköz a töltés során stabil maradjon, kiküszöbölve a potenciális elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak egy esztétikai kiegészítő, hanem egy funkcionális eszköz is a mindennapi használatra.

### Biztosítsd eszközöd megbízható védelmét
A tokot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen az eszközre, így nem kell aggódnod az esetleges kicsúszás miatt. A kollekció védi az eszközt az ütések ellen, elnyeli a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt széllel rendelkeznek, így a kijelző és a kamerák lencséi is védettek a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gomb- és port kivágással rendelkezik.

A tok a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

### Technikai adatok
- Gyűjtemény: Szilikon Choupette Fej MagSafe
- Típus: Keménytok
- Anyag: Szilikon/TPU/PC
- Szín: Rózsaszín
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1""

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett