Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318031 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Árnyék Fém Kezdőbetű MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - Fehér tok


Cikkszám: KF002367-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318031 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Árnyék Fém Kezdőbetű MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - Fehér tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld Szilikon Árnyék Fém Kezdőbetű MagSafe sorozat ideális megoldás azok számára, akik harmóniára vágynak a funkcionalitás és az egyedi stílus között okostelefonjuk számára. Ez a kivételes kollekció nemcsak szilárd védelmet nyújt, hanem a különleges dizájnjával egyedi karaktert is kölcsönöz a készüléknek.

Részletek kidolgozása
A Szilikon Árnyék Fém Kezdőbetű MagSafe kollekció minimalista dizájnt és luxus részleteket ötvöz. A puha szilikonból készült tok biztos fogást nyújt, a mikroszálas belső bélés pedig megvédi a telefont a karcolásoktól. Az alumínium keret a kamera körül és a fém gombok eleganciát adnak, míg a kétszínű árnyékeffektus és a fém KL logó modern és stílusos megjelenést biztosít. Ez a tökéletes tok azoknak, akik értékelik a védelmet és a kifinomult dizájnt egyaránt.

Biztos védelem
A tok pontosan illeszkedik az eszközhöz, így nem kell aggódni, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készüléket az ütések ellen, csillapítja a rázkódásokat, és növeli a telefon biztonságát. Az emelt szélek megvédik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól és a törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombot fedő és portokat kivágó elemet tartalmaz.

Töltse fel telefonját anélkül, hogy levenné a tokot!
A tok belsejében elhelyezett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem stabilan tartja a készüléket a töltés alatt, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Így a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé, hanem a mindennapi használatra szánt funkcionális eszközévé válik.

A tokot a Karl Lagerfeld márka licencével gyártották.

Műszaki adatok

Kolekció: Szilikon Árnyék Fém Kezdőbetű MagSafe

Típus: Keménytok

Anyag: Szilikon / TPU / PC

Szín: Fehér

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6,9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett