Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339317720 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Steppelt Signature iPhone 16 tok - Fekete


Cikkszám: KF002269-0 | EAN/Vonalkód: 3666339317720 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Steppelt Signature iPhone 16 tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Steppelt Signature Tapasztalj meg egy új dimenziót a kifinomultság és exkluzivitás terén Karl Lagerfeld szerint! A Steppelt Signature kollekció tokja egyedi dekorációvá varázsolja iPhone-odat, és gyönyörű megjelenést kölcsönöz neki.

Tűnj ki egyedülálló megjelenéssel Ha olyan telefontokot keresel, amely kifejezi rendkívüli ízlésedet, a Steppelt Signature kollekció lesz a tökéletes választás számodra. A keresztirányú varrások és a nagy vintage logó tökéletesen tükrözik a Karl Lagerfeld divatház kifinomultságát. A tok elegáns és luxus karakterrel rendelkezik, amely tökéletesen hangsúlyozza kifinomultságodat.

Tökéletes védelem készüléked számára Ez a stílusos tok úgy lett tervezve, hogy jól nézzen ki a telefonodon, és megbízható védelmet nyújtson. Az enyhén megemelt külső élek védik a telefonod képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséjét körülvevő emelt élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Anyagok tartóssága Minden tok rugalmas poliuretánból (TPU) készül, amely elnyeli az ütéseket és megvédi a telefont a véletlen esésektől. A tok felső rétegét borító magas minőségű öko-bőr exkluzív megjelenést biztosít. A tokot a Karl Lagerfeld márka engedélyével gyártották. Technikai adatok Kollekció: Steppelt Signature Típus: Keménytok Anyag: TPU/PC/öko bőr Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 16 6.1 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett