Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339164959 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Steppelt K Mintás tok iPhone 11 - fekete


Cikkszám: KF001895-0 | EAN/Vonalkód: 3666339164959 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Steppelt K Mintás tok iPhone 11 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Quilted K Pattern kollekció mindenkinek szól, aki szereti a divatos kiegészítőket és keres egy tokot az iPhone-jához. Ez az avantgárd kollekció figyelmet vonz Karl Lagerfeld aláírásával teljesen borított hátoldalának köszönhetően – ez a díszítés hangsúlyozza a kollekció luxus jellegét és felhívja a figyelmet a tulajdonos kiváló stílusára. Ez a divatos tok tökéletes választás azoknak, akik szeretnék egyértelműen kihangsúlyozni ragaszkodásukat egy neves ruházati márkához, miközben a legmagasabb szintű védelmet kívánják biztosítani készülékük számára.

Kiváló minőségű anyagok
Mivel ennek az egyedi kollekciónak a gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták, az iPhone tokok garantálják a készülék biztonságát a sérülésekkel szemben. A tok hátulja és oldala poliuretánból készült, amelyet egy ökobőrhöz hasonló anyaggal erősítettek meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr elegáns megjelenést kölcsönöz a toknak, és a telefon biztonságosan illik a kézbe. A rugalmas oldalak tökéletesen körülveszik a telefont, és rendkívül könnyűvé teszik a tok felhelyezését. Ez a stílusos védőtok a készülék védelmét és divatos megjelenését szolgálja. Az eszközhöz precízen illeszkedve garantálja a karcok és ütődések elleni védelmet. Az enyhén megemelt élek a képernyő és a kamera körül megvédik telefonját a karcolásoktól. A borítások minden szükséges kivágást tartalmaznak a portokhoz és integrált gombfedőkkel rendelkeznek.

Stílusos minta
A védő iPhone tokok kollekcióját Karl Lagerfeld egyedi esztétikája ihlette. Az anyagot a neves tervező névvel és vezetéknevével hímzett motívum díszíti, így ideális választás azok számára, akik értékelik a luxus megjelenést a divatban. Az egészet egy Karl Lagerfeld logóval ellátott fémlemez egészíti ki, amely bizonyítja a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyért ez a híres márka felelős. A terméket a Karl Lagerfeld márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Quilted K Mintás
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 11 / Xr 6.1"

Kérjük, vegye figyelembe, hogy iPhone Xr esetén a kamera kivágása nagyobb lesz, ez nem képezi panasz tárgyát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett