Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339317836 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Steppelt Aláírás iPhone 16 Pro Max tok - Rózsaszín


Cikkszám: KF002245-0 | EAN/Vonalkód: 3666339317836 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Steppelt Aláírás iPhone 16 Pro Max tok - Rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Twill Steppelt Aláírás tapasztald meg a kifinomultság és exkluzivitás új dimenzióját Karl Lagerfeld által. A Diagonál Steppelt Aláírás kollekció tokja egyedi díszítéssé teszi iPhone-odat, és gyönyörű megjelenést kölcsönöz neki. Vonzd magadra a figyelmet egy szokatlan megjelenéssel. Ha szükséged van egy telefontokra, amely kifejezi rendkívüli ízlésedet, a Diagonál Steppelt Aláírás kollekció tökéletes választás lesz számodra. A keresztirányú varrás és a nagy vintage logó tökéletesen tükrözi a Karl Lagerfeld divatház kifinomultságát. A tok elegáns és luxus jellegű, amely tökéletesen hangsúlyozza kifinomultságodat.

Tökéletes védelem az eszközöd számára: Ez a stílusos tok úgy lett tervezve, hogy nagyszerűen nézzen ki a telefonodon, és megbízható védelmet nyújtson. Az enyhén megemelt külső élek megvédik a telefonod képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli emelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Anyagok tartóssága: Minden tok rugalmas poliuretánból (TPU) készül, amely elnyeli az ütéseket és védi a telefont a véletlenszerű esésektől. A tok felső rétegét fedő kiváló minőségű öko-bőr exkluzív megjelenést kölcsönöz neki. A tokot a Karl Lagerfeld márka engedélye alapján gyártották.

Műszaki adatok: Kollekció: Diagonál Steppelt Aláírás Típus: Keménytok Anyag: TPU/PC/öko bőr Szín: Rózsaszín Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6,9 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett