Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242190 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Karl & Choupette Metal Pin tok Samsung Galaxy S23 Ultra - fekete


Cikkszám: KF001991-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242190 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Karl & Choupette Metal Pin tok Samsung Galaxy S23 Ultra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Silicone Karl & Choupette Metal Pin

A legújabb Silicone Karl & Choupette Metal Pin kollekció egy olyan ajánlat, amely azoknak szól, akik szeretik az igényes kiegészítőket és ugyanolyan igényes tokot keresnek Samsung készülékükhöz. Ez az egyedülálló sorozat luxus jellegével vonzza a figyelmet, és tökéletesen kifejezi a tulajdonos egyedi stílusát. Emeld ki és mutasd meg kifinomult eleganciádat a világnak.

Jellegzetes díszítés
A védőtokok gyűjteményét egy nagy háromdimenziós fémfolt díszíti, amely az excentrikus tervező és szeretett macskája, a gyönyörű Choupette képét ábrázolja. Az egészet egy fémlemez egészíti ki a Karl Lagerfeld logóval, amely igazolja a kiváló minőséget és a híres márka termékeinek hitelességét.

Kiváló minőségű anyagok
Minden tokot a kollekcióból nagy gondossággal terveztek és készítettek. A hátlapok merev polikarbonáttal (PC) vannak megerősítve, az oldalak pedig rugalmas termopoliuretánból (TPU) készültek, ami hihetetlenül egyszerűvé teszi a tok felhelyezését és levételét. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, ami biztosítja, hogy a telefon biztonságosan illeszkedjen a kezedbe, és nem kell attól tartanod, hogy véletlenül kicsúszik a kezedből.

A telefonhoz tökéletesen illeszkedő tok
A tok pontosan illeszkedik a készülékedhez, így nem kell aggódnod azon, hogy a telefon kicsúszik a tokból. A kollekció védelmet nyújt a készülékeknek ütések ellen, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a kijelző és a kamera lencséje védve van a karcolások és törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedőt és portkivágást tartalmaz.

Karl Lagerfeld licensze alapján gyártott termék

Műszaki adatok
Kollekció: Silicone Karl & Choupette Metal Pin
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 Ultra S918

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett