Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339253981 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Karl & Choupette MagSafe iPhone 13 Pro - fekete


Cikkszám: KF002054-0 | EAN/Vonalkód: 3666339253981 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Karl & Choupette MagSafe iPhone 13 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Silicone Karl & Choupette Ring MagSafe sorozat ideális választás azok számára, akik egyensúlyt keresnek a funkcionalitás és az egyedi stílus között okostelefonjukhoz. A szilárd védelemnek köszönhetően ez az egyedülálló kollekció nemcsak a készülék biztonságát garantálja, hanem egyedi karaktert is ad neki, vonzzva a figyelmet különleges dizájnjával.

Emeld ki kifinomultságod
Ez a sorozat az egyedi dizájnjáról híres, bemutatva a híres háziállat, Choupette és az ikonikus tervező, Karl Lagerfeld jellegzetes képét. Ezek az apró részletek nemcsak eleganciát adnak a tokoknak, hanem a márka híres hitelességét és kiváló minőségét is szimbolizálják. Ezenkívül a mágneses gyűrű nemcsak figyelemfelkeltő, hanem növeli is a tok funkcionalitását. Az alján elhelyezett Karl Lagerfeld divatház logója a luxus finom érintésével tökéletesen hangsúlyozza az iPhone tulajdonos stílusát.

Érezd meg, milyen finom lehet egy védőtok érintése
A kollekció minden tokját nagy gondossággal tervezték és készítették. A tokok belső része puha mikroszálas béléssel van ellátva, amely megvédi az iPhone-t a karcolásoktól. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, amely biztosítja, hogy a telefon biztonságosan illeszkedjen a kézbe, és a felhasználónak nem kell aggódnia, hogy a telefon véletlenül kicsúszik a kezéből.

Töltsd a telefonod a tok eltávolítása nélkül!
A tokban rejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé válik, hanem a mindennapi használatra szánt funkcionális eszközzé is.

Biztosíts megbízható védelmet készülékednek
A tok pontosan illeszkedik készülékének méreteihez, így nem kell aggódnia, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütésektől, elnyeli a sokkokat, és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén kiemelkedő élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolástól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gomb fedéllel, valamint port kivágással rendelkezik.

A tok a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok:
- Gyűjtemény: Silicone Karl & Choupette Ring MagSafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: Szilikon/TPU/PC
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro / 13 6.1"

FIGYELEM: iPhone 13 esetében a kamera kivágása nagyobb lesz, ami nem kifogásolható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett