Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242282 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Ikonik Metal Pin tok Samsung Galaxy S23 Ultra - fekete


Cikkszám: KF002000-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242282 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Ikonik Metal Pin tok Samsung Galaxy S23 Ultra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Silicone Ikonik Metal Pin A legújabb Silicone Ikonik Metal Pin kollekció mindazoknak szól, akik kedvelik a kifinomult kiegészítőket és egy hasonlóan kifinomult tokot keresnek Samsung készülékükhöz. Ez az egyedülálló sorozat luxus jellegével vonzza a figyelmet és tökéletesen kifejezi a tulajdonos egyedi stílusát. Emeld ki és mutasd meg kifinomult eleganciádat a világnak.

Jellegzetes dekoráció A védőtok kollekció egy nagy, háromdimenziós fém folttal van díszítve, amely az excentrikus tervezőt ábrázolja. Az egész kiegészül egy fém lemezzel, amelyen a Karl Lagerfeld logó látható, amely megerősíti a híres márka által gyártott termékek kiváló minőségét és hitelességét.

Csúcsminőségű anyagok Minden tokot a kollekcióból nagy gondossággal terveztek és készítettek. A hátlap merev polikarbonáttal (PC) van megerősítve, az oldalak pedig rugalmas termopoliuretánból (TPU) készültek, ami rendkívül egyszerűvé teszi a tok fel- és leszerelését. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, amely biztos fogást biztosít a telefon számára, így nem kell aggódnod, hogy véletlenül kicsúszik a kezedből.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz A tokot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a készülékedhez, így nem kell aggódnod, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütésektől, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén emelt élekkel rendelkeznek, amelyek védik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és rendelkezik minden gombborítással és port kivágással.

A Karl Lagerfeld licenc alapján gyártott termék

Műszaki adatok:
Kollekció: Silicone Ikonik Metal Pin
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 Ultra S918

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett